AEG BES351110M vgradna pečica

488,80 

Ni na zalogi

Vgradna pečica AEG BES351110M z ventilatorjem spada v energijski razred A in ima prostornino notranjosti 71 l. Ima zunanjost iz plemenitega jekla neobčutljivega na prstne odtise z LED prikazovalnikom in mehanske tipke ter izvlečne gumbe za izbiro programov. Vrata pečice imajo 3 izolacijska stekla ISOFRONT® TOP, kar pomeni, da so med pečenjem hladna na dotik. Notranjost je iz lahko čistilnega emajla, pomoč pri čiščenju pa nudi para. Pečica ima med drugimi funkcijo PlusSteam pri kateri se s preprostim dotikom gumba ustvari para iz vode, ki jo nalijete v dno pečice. Para nežno prehaja skozi jedi ter jih naredi lahke in sočne. Ko pare ni več, vroč zrak na površini zapeče zlato hrustljavo skorjo.

Ni na zalogi

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Glavne lastnosti :

ENAKOMERNO PEČENJE KJERKOLI
S to pečico učinkovita poraba energije pomeni tudi učinkovito pečenje. Ima nov konvekcijski sistem, imenovanim Hot Air (»vroč zrak«), ki zagotavlja enakomerno kroženje vročega zraka v notranjosti pečice. Rezultat tega je, da se pečica hitreje segreje, temperature pečenja pa lahko zmanjšate za do 20 %, kar vam prihrani čas in energijo.

PECITE VEČ STVARI HKRATI ZA ŠE VEDNO POPOLN REZULTAT.
Dodatni ogrevalni obroč vaše pečice zagotavlja enakomerno pečenje jedi – tudi ko so v njej do trije pekači – za slastnost z vseh strani. Vsaka porcija bo enako odlična.

PRIČAKUJTE BREZHIBNO ČISTO S SAMOČISTILNO PEČICO
Funkcija katalitičnega čiščenja preprečuje kopičenje umazanije in maščobe v pečici. Ta tehnologija samodejnega čiščenja se samodejno vklopi, ko temperatura doseže 250 °C, in odstrani ostanke od pečenja. Brez drgnjenja, samo brezhibno čista pečica.

RAZKOŠNA VIDEZ IN OBČUTEK UPORABE, ZDRUŽENA Z VRHUNSKIM DELOVANJEM
Da bosta vrhunska tako videz kot občutek uporabe, tehnologija nežnega zapiranja vrat v vratih zagotavlja, da se vrata vedno zapirajo nežno in tiho.

PREGLED STANJA POSTOPKA PEČENJA V TRENUTKU.
Zaslon časovnika vam omogoča pregled stanja postopka pečenja v trenutku. Njegov jasen zaslon vam omogoča, da nastavite alarm, preverite preostali čas, preden bo vaša jed pripravljena, in nastavite časovnik z izjemno natančnostjo.

POPOLNO PEČENJE TUDI VEČJIH KOLIČIN.
Manj ni vedno več, še posebej ko gre za okusne pečene dobrote. Pekač XL je 20 % večji od standardnih pekačev, kar vam omogoča pečenje večje količine sladkih dobrot, z zadovoljstvom, da je vsaka posamezna porcija pečena do popolnosti.

POPOLNI REZULTATI S TIPALOM ZA JEDI
Zahvaljujoč tipalu za jedi te pečice lahko med pečenjem merite temperaturo v sredini jedi. Tako ste vsakokrat deležni popolnih rezultatov.

PEČICA S SAMODEJNIM ČIŠČENJEM (PIROLIZA)
Z enim dotikom funkcije pirolitičnega čiščenja se umazanija, maščoba in ostanki hrane spremenijo v pepel, ki ga lahko preprosto obrišete z vlažno krpo.

PEČICA, KI OSTANE HLADNA NA DOTIK
Zahvaljujoč vratom z na dotik varno površino ostane zunanjost vrat te pečice razmeroma hladna na dotik za varno interakcijo v vseh pogojih.

BREZHIBNO ČISTA POVRŠINA.
Prevleka proti prstnim odtisom na kovinski površini preprečuje grde in mastne odtise prstov. Zaradi tega bo vaša naprava ves čas videti popolnoma čista.

NADZORUJTE SVOJE KUHANJE
Z odzivnim kolescem za nadzor imate popoln nadzor pri procesu kuhanja, ne glede na to ali želite samo prilagoditi temperaturo ali zamenjati funkcijo pečice. Samo z dotikom se bodo vaše trenutne nastavitve takoj prikazale na LCD zaslonu. Brez drugih gumbov na nadzorni plošči, je le-ta enostavna za uporabo, vse nastavitve urejate preko nadzornega kolesca.
VSE POTREBNE INFORMACIJE
LCD-prikazovalnik z upravljanjem na dotik pri tej pečici poskrbi, da imate čas, način in temperaturo za pripravo hrane na dosegu roke, hkrati pa lahko dostopate do programiranih receptov.

Vgradnja
• Zunanje mere (VxŠxG) v mm: 594 x 595 x 567
• Vgradne mere (mm): 590 x 560 x 550
• Varovalka (A): 16
• Barva: nerjaveče jeklo, neobčutljivo na prstne odtise
Zmogljivost
• Čiščenje pečice: Aqua Clean Enamel
• Uporabna prostornina notranjosti (l): 71
• Razpon temperature: 50°C – 275°C
• Glasnost dB(A): 47
• Moč mikrovalov (W): 0
Energija
• Razred energijske učinkovitosti: A
• Skupna priključna moč (W): 3500
• Moč (V): 230
• Poraba energije pri običajnem načinu kroženja zraka (kWh/cikel): 0.99
Ostalo
• Vključeni dodatki: enonivojska izvlečna vodila, variabilna
• Notranjost: Sivi emajl
• Dolžina kabla (m): 1,5

Garancija : 24 mesecev.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka

Dodatne informacije

Energijski razred

A

Znamka

AEG

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AEG BES351110M vgradna pečica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja