AEG vgradna pečica BPS351120M

763,50 

Na zalogi

Poleg vseh standardnih funkcij pečice gumb PlusSteam pečice SteamBake doda paro na začetku postopka pečenja. Pečenje s paro ohranja testo vlažno na površini, da dobite zlato barvo in okusno skorjo, medtem ko sredica ostane mehka in nežna.

Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: 16,99€

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Poleg pečenja hrustljavega in okusnega kruha, kolačkov in pit – bodo tudi pečen piščanec, rebrca, pečena na žaru, in lazanja enako slastni in enakomerno pečeni. Z enim dotikom funkcije pirolitičnega čiščenja se umazanija, maščoba in ostanki hrane spremenijo v pepel, ki ga lahko preprosto obrišete z vlažno krpo. S to pečico učinkovita poraba energije pomeni tudi učinkovito pečenje. Ima nov konvekcijski sistem, imenovanim Hot Air (»vroč zrak«), ki zagotavlja enakomerno kroženje vročega zraka v notranjosti pečice. Rezultat tega je, da se pečica hitreje segreje, temperature pečenja pa lahko zmanjšate za do 20 %, kar vam prihrani čas in energijo.

Enostavna uporaba
Električna vgradna pečica BPS351120M blagovne znamke AEG je priročen kuhinjski aparat za vsak dom. Pečico se upravlja mehansko z dvema vrtljivima gumboma, ki se lahko pogrezneta v ploščo, kadar pečice ne uporabljate. Ima veliko število različnih funkcij, kot so odtaljevanje, infra pečenje, mali in veliki žar, funkcija vročega zraka za peko na treh nivojih ter tudi program za peko pice. Ima 71 litrov prostornine in spada v energijski razred A+.
Piroliza
Čiščenje pečice še nikoli ni bilo tako enostavno. AEG pečica ima funkcijo samodejnega čiščenja. S pomočjo funkcije pirolitičnega čiščenja se bodo umazanija, maščoba in ostanki hrane spremenili v pepel. Samo preprosto ga obrišite z vlažno krpo in vaša pečica bo popolnoma čista.
Enakomerno pečenje
Pečica se ponaša z učinkovito porabo energije in s tem tudi z učinkovitim pečenjem. Ima inovativen konvekcijski sistem Hot Air, ki poskrbi za enakomerno kroženje vročega zraka v pečici. Pečica se bo tako izredno hitro segrela, temperaturo pečenja pa lahko zmanjšate za 20 %. Tako boste prihranili čas in energijo.
Varna uporaba
AEG pečica ima posebna vrata, katerih zunanjost ostane hladna na dotik. Tako vam ne bo treba več skrbeti, da bi se opekli, ko se boste dotaknili vrat pečice.
Napreden zaslon prikazuje čas in vsebuje nastavitve, ki bodo vaše kuhanje še olajšale – vnesete lahko čas začetka in konca peke, pečica pa se bo samodejno vklopila in izklopila ob pravih trenutkih. S kazalnikom preostale toplote lahko enostavno vidite, kako vroča je pečica, ostanke toplote pa lahko uporabite za pogrevanje jedi ipd.
Popolni rezultati peke
Poseben gumb SteamBake doda paro, ki ohrani vlago v testu, skorja pa se zlato in hrustljavo zapeče. Tako boste poleg okusnega kruha, kolačkov in pit, lahko pripravili tudi odlično pečenega piščanca, rebra in lazanjo.
Ima tudi dodatni ogrevalni obroč, ki poskrbi za enakomerno pečenje jedi. Naenkrat boste lahko pekli v kar 3 pekačih.
Tehnične podrobnosti

Namestitev : Vgradni
Prostornina pečice : nad 70 l
Prostornina pečice dodatno : 71 l
Energetski razred : A+
Barva : Nerjaveče jeklo
Način čiščenja : Pirolitično čiščenje
Zasteklitev vrat : Četvorna
Ventilator : Da
Osnovne informacije: mehanska stikala – vgrezni, LED prikazovalnik, 10 funkcij, pečenje na treh nivojih
Mere (Š x V x G): 59,5 x 59,4 x 56,7 cm
Dodatne informacije : enonivojska izvlečna vodila – variabilna,
Teža 36,5 kg

Garancija : 24 mesecev.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Dodatne informacije

Energijski razred

A

Znamka

AEG

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AEG vgradna pečica BPS351120M”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja