BOSCH BCS711EXT Unlimited 7 baterijski sesalnik

329,70 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Maksimalna učinkovitost delovanja – neomejena fleksibilnost: naš najfleksibilnejši sesalnik, ki zmore posesati več kot 99,9% prahu¹

 • Enostavna uporaba: enostavno čiščenje zahvaljujoč priročnim funkcijam, kot sta Flex Tube in Quick Stand.
 • Daljše delovanje: zamenljiva 3,0 Ah baterija (Power for all Alliance) z do 33 %⁷ daljšim delovanjem
 • Krtača AllFloor DynamicPower z LED lučmi: pobere več kot 99,9 %⁴ prahu
 • TurboSpin motor: hitrejši, lažji in učinkovitejši za izjemno učinkovitost čiščenja

 

Garancija: 2 leti
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: 7,99€

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Pregled :

Enostavna uporaba

Uživajte v več vsestranskosti! Priročna cev Flex Tube omogoča, da brez težav dosežete mesta pod nizkim pohištvom, zaponka Easy Parking vam omogoča varno držanje orodja na mestu med odmori, Quick Stand pa omogoča prilagodljivo čiščenje z ročnim sesalcem, medtem ko šoba in cev stojita samostojno. S funkcijo Nozzle Foot Release lahko krtačo ločite od cevi, ne da bi se sklonili, in tako preprosto preklopite na čiščenje s cevjo. Zaradi tega je sesalnik Unlimited 7 popoln za čiščenje vseh vrst tal in površin, tudi težko dostopnih mest.

3,0 Ah baterija

Z zmogljivo in vzdržljivo Bosch baterijo Power For All 3,0 Ah lahko brez težav obvladate tudi zahtevna opravila čiščenja. Litij-ionska baterija je polnilna, zamenljiva in zaščitena pred pregrevanjem, prenapolnjenjem, samopraznitvijo in spominskim učinkom. Poleg tega baterija ponuja 33 % več časa delovanja⁷, kar zagotavlja zmogljivo in dolgo delovanje. Tako lahko s samo enim polnjenjem baterije očistite do 100 m² – brez prekinitev in brez zamudnega polnjenja.

Krtača AllFloor DynamicPower z LED lučmi

Uživajte v optimalnih rezultatih čiščenja na vseh talnih površinah ter v najtemnejših prostorih. Z zmogljivo motorizirano krtačo lahko poberete več kot 99,9 %⁴ prahu. Zahvaljujoč zmogljivim vgrajenim LED lučem lahko opazite in odstranite umazanijo in prah tudi na težko vidnih mestih, kot npr. za pohištvom ali v temnih kotih. Poleg tega lahko poberete 30 % več prahu na preprogah ⁵. Tako se v kratkem času počutite udobno v čistem domu.

TurboSpin motor (3,0 Ah)

Z našim brezkrtačnim motorjem TurboSpin ni kompromisov glede zmogljivosti. Razvil in izdelal ga je Bosch v Nemčiji in je opravil številne teste za zagotovitev trajne kakovosti. Še več, 3-fazni sinhronizirani digitalni motor je zelo učinkovit, 21 % hitrejši in 31 % lažji⁶ – pri do 66.000 vrt/min – za enostavno uporabo in vedno znova impresivno učinkovitost čiščenja.

Brezplačno 10-letno jamstvo na motor

Uživajte v nenehno zmogljivi učinkovitosti delovanja s sesalniki Bosch: v Nemčiji visokozmogljive motorje razvijamo in proizvajamo že več kot 80 let, zato od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgo življenjsko dobo. Zato nudimo 10-letno brezplačno jamstvo na motor³.

Flex Tube

Nič več sklanjanja, da bi dosegli mesta pod pohištvom ali kavčom. Nov integriran spoj v cevi omogoča enostavno čiščenje pod nizko ležečim pohištvom, kavči ali posteljami. Prah in umazanija v težko dostopnih kotih nimata več možnosti, saj je moč vedno visoka, tudi ko je cev Flex Tube upognjena. Uživajte v 100-odstotni fleksibilnosti zahvaljujoč kotu 90° , zaradi česar je čiščenje tudi težko dostopnih mest enostavno.

Quick Stand

Prihranite čas in energijo zahvaljujoč funkciji Quick Stand. Preprosto in brez napora preklopite sesalnik s čiščenja tal na čiščenje srednje stopnje z ročnim sesalnikom. Pri čiščenju z ročnim aparatom krtača in cev preprosto stojita sama. Sesalnika vam ni treba odlagati na tla ali ga vrniti na priključno postajo. Nato preprosto vstavite ročni sesalnik nazaj v cev in nadaljujete s čiščenjem tal.

Nozzle Foot Release

Majhen korak. Velik učinek. Zdaj lahko preprosto preklopite s čiščenja tal s krtačo na čiščenje nad glavo ali točkovno čiščenje s praktično sesalno cevjo – z majhnim premikom noge. Priročna funkcija Nozzle Foot Release loči krtačo od cevi s samo enim klikom. Nikoli več se vam ne bo treba skloniti, za odstranitev krtače z roko. Tako boste v kratkem času uživali v ergonomskem, hitrejšem čiščenju in sesanju ozkih mest.

Zatič Easy Parking

Aparata vam ni več treba odlagati nazaj v priklopno postajo ali polagati na tla, ko si želite vzeti odmor. Zahvaljujoč zatiču Easy Parking lahko napravo brez težav postavite kamor koli – na rob pohištva, kot je miza ali polica, ali na naslon stola. Brez skrbi. Poleg tega posebna površina zatiča preprečuje praske in zdrs. Sesalnik je varno pritrjen in pripravljen za uporabo, kadar koli želite.

Lahek

Sesanje ne more biti lažje. Praktični ročni sesalnik tehta le 1,4 kg – idealen za čiščenje miz, pohištva, kavča ali vmesnih špranj. Poleg tega ima ročni sesalnik Unlimited 7 ergonomsko zasnovo za priročno čiščenje. Ker vam ni treba nenehno pritiskati gumba za vklop, so vaši prsti sproščeni in imate več fleksibilnosti v obsegu gibanja. To vam omogoča enostavno in temeljito sesanje samo z eno roko.

3 stopnje moči

Za različna opravila so potrebne različne stopnje moči. Sesalnik nudi krmilni vmesnik s 3 načini moči za vsak izziv.  Funkcija Turbo poveča zmogljivost pri težkih opravilih, saj zagotavlja enako zmogljivost kot sesalnik s kablom.² Inteligentni način Auto prilagodi zmogljivost in čas delovanja glede na vrsto tal in površino – bodisi preprogo ali trda tla. “Eco” nudi posebej dolg in optimalen čas delovanja za vsakdanje čiščenje.

Auto način

Ni vam več treba razmišljati o tem, katera moč ustreza določeni površini. Inteligentni Auto način razlikuje in samodejno prilagaja pretok zraka glede na vrsto tal – bodisi preproga, ploščice, parket ali lesena tla. Praktični Auto način zagotavlja tudi optimalno ravnovesje med močjo čiščenja in časom delovanja. Ker se sesalnik samodejno prilagodi na idealno moč za vsako površino, vam nikoli več ne bo treba ročno preklapljati med nastavitvijo za preprogo in trdim podom.

Podaljšan čas delovanja

Si želite celoten dom očistiti, ne da bi se pri tem izpraznila baterija? Če si želite bolj prilagodljivega časa delovanja, vam dodatna baterija omogoča, da nadaljujete s sesanjem.

POWER FOR ALL ALLIANCE

Številni aparati imajo različne baterije, kar je lahko precej drago. Zamenljive baterije so del enega največjih sistemov baterij 18V, ki si ga deli več blagovnih znamk. Združljive so s številnimi električnimi orodji in napravami za vrtnarjenje z napetostjo 18 V, tako znamke Bosch kot drugih blagovnih znamk, kot so Gardena, Gloria, Wagner in Raid.

Pametno zaznavanje baterije

Zahvaljujoč patentirani pametni tehnologiji Bosch zaznavanja baterije naš brezžični sesalnik prepozna vrsto baterije v uporabi in samodejno optimizira delovanje za odstranjevanje težke umazanije ali čas delovanja za pokrivanje velikih površin. Tako uživate v najboljši rešitvi za vsak izziv.

Izdelan v Nemčiji

Kakovost izdelana v Nemčiji. Cenite visoko kakovost? Sesalnik Unlimited 7 je razvit in proizveden v naši nemški tovarni z več kot 80-letnimi izkušnjami na področju proizvodnje sesalnikov. Naši sesalniki so prejeli številne nagrade na potrošniških testih in so v fazi razvoja opravili na stotine ur testiranja.

Sistem za filtriranje s kovinsko mrežico

Pri sesanju uživajte v izjemno čistem izpušnem zraku. Sistem za filtriranje s kovinsko mrežico sesalnika Unlimited 7 zagotavlja 99,9 % filtracijo finega prahu in delcev⁰. Zahvaljujoč visoki kakovosti Bosch je še posebej dolgotrajen – za dosledno filtriranje več let. Še več, poseben filtrirni sistem je izdelan iz visokokakovostne, trpežne kovinske mrežice in materiala filtrirnega vložka za vso življenjsko dobo. Tako lahko med sesanjem enostavno dihate.

Enostavno praznjenje

Praznjenje predala za prah mora biti higiensko in brezskrbno. Predal lahko izpraznite, ne da bi pri tem nastal oblak prahu, filter pa lahko očistite brez pranja. Enostavno odstranite predal za prah, zasukajte rdeče kolo in vsebino izpraznite neposredno v smeti.

RotationClean

Pranje filtra predstavlja dodaten napor. Po zaslugi sistema RotationClean lahko filter očistite hitro in higiensko. Enostavno odstranite predal za prah in zasukajte rdeče kolo. Ves prah in umazanija se sprostita z minimalnim stikom. Čiščenje filtra je hitro in enostavno, brez potrebe po pranju.

Čiščenje notranjosti avtomobila

Notranjost avtomobila je običajno težko očistiti in največkrat v bližini nimate na voljo vtičnice. Zato ta sesalnik nudi dodaten pribor, ki je popoln za enostavno doseganje vsakega kotička. Dolg čas delovanja, prilagodljivost in enostavna uporaba omogočijo popolno čiščenje vašega avtomobila.

Prilagodljiv podaljšek cevi

Prilagodljivost zagotovi temeljito čiščenje brez napora. Po zaslugi prilagodljivega podaljška cevi lahko dosežete tudi težko dosegljiva mesta, kote, senčnike na svetilkah in žaluzije.  Električni priključek omogoča uporabo skupaj s specializiranimi nastavki, npr. z mini sesalno šobo za čiščenje notranjosti avtomobila.

2v1 šoba za pohištvo in oblazinjeno pohištvo

Kombinacija šobe za pohištvo in šobe za oblazinjeno pohištvo olajša čiščenje površin. Šoba za pohištvo je še posebej primerna za predale, mize in drugo občutljivo pohištvo. Glede na vaše potrebe lahko šobo za pohištvo v kratkem času spremenite v šobo za oblazinjeno pohištvo.

Nastavek za čiščenje tipkovnic in predalov

Nastavek za čiščenje tipkovnic in predalov vam nudi pameten način sesanja težje dostopnih mest in prepreči vsesavanje predmetov, kot so kovanci ali sponke. Nastavek čisti s pomočjo majhnih in prilagodljivih cevčic, ki preprečijo vsesavanje manjših predmetov. Po zaslugi LED osvetlitve je popoln za krame polne predale in vaš avtomobil.

Dolga fleksibilna šoba za reže

Dolga fleksibilna šoba za reže olajša delo tudi pri najtežjih opravilih. Hitro lahko očistite za pohištvom, notranjostjo avtomobila, senčila, senčnike ali vogali.

Šoba za vzmetnice

Na splošno je vzmetnice težko očistiti. Posebna šoba je idealna za temeljito, hitro in higiensko sesanje vzmetnic in mest okoli postelje.

XXL šoba za oblazinjeno pohištvo s 360° vrtenjem

Čiščenje kavča je lahko nadležno. Šoba za oblazinjeno pohištvo XXL olajša čiščenje vašega kavča. S svojo večjo širino čiščenja pobere več prahu kot običajne šobe za oblazinjeno pohištvo v krajšem času. Zahvaljujoč 360° vrtenju bo čiščenje zdaj tudi bolj udobno.

Priklopna postaja

Shranjevanje in napajanje sesalnika mora biti enostavno in priročno. Po zaslugi njihove tanke in elegantne funkcionalne oblike lahko sesalnike serije Unlimited preprosto shranite in napajate na stenski priklopni postaji. Na voljo je tudi s prostorom varčen predel za dodatni pribor, tako da boste imeli vedno vse pri roki. Zahvaljujoč privlačnemu dizajnu lahko sesalnik Unlimited shranite celo neposredno v dnevni sobi ali kuhinji – prava paša za oči v vašem domu in vedno pripravljen za uporabo.

Podrobneje

Delovanje

 • Krtača AllFloor DynamicPower z LED lučmi: en električni nastavek za intenzivno čiščenje na vseh tipih tal
 • Motor TurboSpin: Izdelan v Nemčiji z brezplačnim 10-letnim jamstvom na motor
 • Podaljšan čas delovanja: enostavno zamenjajte baterijo za daljši čas delovanja
 • 1 kos zamenljive baterije Power For ALL Alliance
 • Power for ALL System: baterija je enaka kot se uporablja pri 18-voltnih sistemih električnih orodij Home & Garden Bosch
 • Čas delovanja 3Ah kompleta baterij :
 • Do 40 min. pri Eco načinu delovanja z neelektričnim dodatnim priborom Do 30 min. pri Eco načinu delovanja z električnim nastavkom za tla Do 15 min. pri Auto načinu delovanja z električnim nastavkom za tla Do 10 min. pri Turbo načinu delovanja z električnim nastavkom za tla
 • Intuitivna izbira načina delovanja v treh korakih za vse oblike čiščenja:
 • Eco način: podaljšan čas delovanja, ki omogoča daljše čiščenje.   Auto način: rešitev za vrhunsko učinkovitost in dolg čas delovanja po zaslugi avtomatskega prilagajanja moči.   Turbo način: vrhunska učinkovitost delovanja za optimalne rezultate čiščenja.
 • Auto način: nastavek prilagodi učinkovitost delovanja glede na tip tal: preproga ali trda tla. Rešitev za vrhunsko učinkovitost in dolg čas delovanja, odvisno od tega, kaj potrebujete za popolne rezultate čiščenja.
 • Made in Germany: visoki standardi kvalitete in temeljito testiranje za dolgotrajno zadovoljstvo.

Higiena

 • Doživljenjski material filtra: čist izpušni zrak po zaslugi visokokakovostne kovinske mrežice ter doživljenjskega kartušnega filtra z membrano Pure Air (99.9% filtracija⁰)
 • Čiščenje filtra: enostavno čiščenje filtra z RotationClean – ni potrebe po pranju.
 • Enostavno rokovanje pri snemanju in praznenju posode
 • Posoda za prah – uporabna prostornina: M

Udobje

 • Flex cev: 90° upogljiva cev, ki omogoča preprosto čiščenje pod nizkim pohištvom.
 • Rokovanje brez napora: praktične funkcije, kot so denimo Quick Stand, Nozzle Foot Release in Easy Parking Clip, olajšujejo proces čiščenja.
 • Enoročno rokovanje: Ergonomski in lahek ročni aparat (1.4kg), brez potrebe po nenehnem držanju stikala za moč.
 • Čiščenje na vseh ravneh: zahvaljujoč številnim dodatkom lahko očistite vse vrste umazanije, od tal do stropa – tudi v vašem avtomobilu
 • 2v1 šoba za pohištvo in oblazinjeno pohištvo
 • Fleksibilna cev Nastavek za čiščenje tipkovnic in predalov Dolga fleksibilna šoba za reže XXL šoba za oblazinjeno pohištvo s 360° vrtenjem Polnilec Šoba za reže Stenski nosilec za priročno polnjene in shranjevanje sesalnika in dodatne opreme Zamenljive baterije – Sistem Power for ALL Šoba za posteljne vložke (vzmetnice)
 • Enostavno shranjevanje: stenski nosilec za priročno shranjevanje sesalnika in dodatne opreme
 • Teža (pripravljen za uporabo s cevjo in talno šobo): 2,9 kg

Tehnične informacije

 • Tip sesalnika: Za splošno uporabo
 • Tip konstrukcije: Palica
 • Osnovna barva izdelka: Črna
 • Osnovna barva izdelka: črna
 • Sistem filtriranja: Bagless
 • Teleskopska cev: Ne
 • Krtača za preproge: električen
 • Frekvenca: 50/60 TPU00040
 • Najnižja frekvenca: 50
 • Najvišja frekvenca: 60
 • Napetost: 100-240 V
 • Čas polnjenja: 5 h
 • Višina izdelka: 1315 mm
 • Širina izdelka: 252 mm
 • Globina izdelka: 204 mm
 • Bruto masa: 5.7 Kg
 • Optični indikator polnjenja: Da
 • Pralni filtri: non-washable
 • Vključena oprema: 1 x Šoba za reže

Garancija 2 leti

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Obstaja možnost napak pri vnosu podatkov, zato prosimo, da točnost podatkov preverite pred nakupom.

 

 

 

Dodatne informacije

Znamka

Bosch

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH BCS711EXT Unlimited 7 baterijski sesalnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja