BOSCH SMV25EX00E popolnoma vgradni pomivalni stroj

417,50 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Nežen – tudi do vaših ušes. Pomivalni stroj SilencePlus s tihim programom.
– Steklo 40°C: program za nežno pomivanje in sušenje stekla.
– Rackmatic: prilagajanje višine košare pomivalnega stroja za višjo posodo.
– Info Light: lučka projecirana na tla označuje, ali je pomivalni stroj vklopljen ali izklopljen.
– AquaStop: ščiti pred puščanjem in ima 100 % jamstvo skozi celotno življenjsko dobo aparata.
– EcoSilence Drive: posebej energijsko varčno in tiho delovanje ter izjemno dolga življenjska doba.

 

Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

OPIS : 

– Tihi program Silence
Po zaslugi tihega programa je vaš pomivalni stroj skoraj neslišen. Ob vklopu programa se raven hrupa v vašem pomivalnem stroju avtomatsko zniža na najnižjo možno raven. To je mogoče po zaslugi posebej prilagojenega programa Eco 50 °C, brizganja vode z manjšim pritiskom in podaljšane faze čiščenja.

– Glass 40° program
Program Glass 40° nežno pomiva kozarce, npr. visokokakovostne kristalne kozarce, in obenem zagotavlja optimalno sušenje in poskrbi za bleščeč lesk. To doseže z nižjo temperaturo, prilagajanjem temperature sredstva za izpiranje in daljšim časom sušenja. Bleščeči kozarci in sušenje brez ostankov so jasen dokaz za izjemno in nežno čiščenje.

– VarioDrawer
Včasih v pomivalni stroj zaradi njegove neprilagodljive razporeditve ne morete vstaviti vsega, kar bi želeli. Predal VarioDrawer je dodatna raven na vrhu pomivalnih strojev Activewater, ki to težavo odpravi enkrat za vselej. To je idealno mesto za pribor in majhne kuhinjske pripomočke, kot so zajemalke, metlice za sneg ali celo majhne kavne skodelice. Pri nalaganju posode poskrbi za večjo prilagodljivost in zagotovi več prostora v spodnji košari pomivalnega stroja. Predal VarioDrawer lahko nadomesti tudi košarico za pribor, kar zagotovi dovolj prostora za do 14 pogrinjkov, če gre za pomivalne stroje širine 60 cm, oziroma 10 pogrinjkov, če so to pomivalni stroji širine 45 cm. Zlaganje posode v pomivalni stroj tako postane prilagodljivejše in prijetnejše.

– Rackmatic
Po zaslugi trojnega sistema Rackmatic lahko višino zgornje košare enostavno prilagodite za do 5 cm. To lahko naredite tudi, ko je stroj polno naložen. To pomeni še več možnosti prilagajanja in posledično večjo prilagodljivost.

– Rackmatic
Če ne gre zgrda, bo šlo pa zlepa! Ko nalagate posodo v pomivalni stroj, včasih potrebujete zgoraj malo več prostora – na primer za pecljate kozarce ali visoko posodo. Takrat vam pride prav sistem Rackmatic. Omogoča vam, da zgornjo košaro pomivalnega stroja dvignete ali spustite na tri različne položaje. S tem pridobite prilagodljivost, ki jo potrebujete za nalaganje večje ali višje posode točno tja, kamor želite.

– Info Light
Rdeča LED luč v obliki pike na tleh vas obvešča o tem, ali vaš popolnoma vgradni pomivalni stroj še deluje ali je s programom že zaključil.

– AquaStop
Dober pomivalni stroj ne bi smel nikoli puščati vode. Naš sistem AquaStop zanesljivo ščiti pred puščanjem. Ko tipalo zazna puščanje, se pomivalni stroj samodejno izklopi in izčrpa vodo skozi dvostensko cev. Sistem AquaStop vas varuje pred škodo zaradi vode, kar velja skozi celotno življenjsko dobo aparata.

– ActiveWater
Bosch inovativna tehnologija ActiveWater poveča učinkovitost, da doseže izjemne rezultate in hkrati ščiti okolje. S skrbno usmerjeno distribucijo vode, izboljšano tehnologijo filtriranja, hitrejšim segrevanjem in večjo močjo črpalke za večjo cirkulacijo vode, pomivalni stroji ActiveWater zagotavljajo vrhunske rezultate.

– EcoSilence Drive
Vzdrževanje čistoče v hiši je lahko zelo zahtevno. Vzdrževanje miru pa se včasih zdi popolnoma nemogoče. Naši pomivalni stroji s sistemom EcoSilence zagotavljajo izjemno učinkovito pomivanje pri nizkih emisijah hrupa. Sistem EcoSilence z brezkrtačnim, energijsko varčnim motorjem optimalno zmanjša hrup trenja ter zagotovi nemoteno in tiho delovanje. Zdaj lahko uživate v čistem in tihem domu.

– 10-letno jamstva proti prerjavenju
Razvili smo posebne tehnike obdelave površin in proizvodne procese, ki so natančno prilagojeni materialom, uporabljenih v notranjosti naših pomivalnih strojev. Posledično lahko za vse naše pomivalne stroje zagotovimo 10-letno jamstvo proti prerjavenju. To jamstvo lahko za vse pomivalne stroje aktivirate od 1. 1. 2012 naprej.

– DosageAssist
Pomočnik pri doziranju zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in tišji postopek pranja. Pralno sredstvo pade iz predala za pralno sredstvo v poseben pladenj na zgornji košari, kjer se popolnoma raztopi.

– Nagrade
Od tega, da so kupci vedno na prvem mestu, do ustvarjanja premišljenih inovacij, ki skrbijo za lažje življenje – oglejte si, zakaj je blagovna znamka Bosch pri pomivalnih strojih številka 1 na svetu.* *Vir: Euromonitor, količina prodaje, 2021.

– Opcija VarioSpeed
Z opcijo VarioSpeed lahko čas pomivanja prepolovite. Vse to z najboljšimi rezultati pomivanja in sušenja – kot ponavadi.

Tehnične informacije
• Product series: Serie 2
• Tip konstrukcije: Vgrajeni
• Ali je ta naprava namenjena vgradnji: Da
• Tip namestitve: Popolnoma vgraden
• Postavitev v stolp: Da
• Način upravljanja: elektronski
• Vrsta naprav za upravljanje in vrsta signalnih naprav: push-button, touch buttons
• Odstranljiv delovni pult: Ne
• Dekorativna plošča vrat: okrasna letev ni dobavljiva
• Osnovna barva izdelka: Galvanised
• Osnovna barva izdelka: Ni na voljo
• Material kadi: Plastika
• Skrit grelni element: Da
• Priključna moč: 2400 W
• Tok: 10
• Napetost: 220-240 V
• Frekvenca: 50;

Garancija : 24 mesecev

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Dodatne informacije

Energijski razred

F

Znamka

Bosch

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH SMV25EX00E popolnoma vgradni pomivalni stroj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja