BOSCH WGG14204BY pralni stroj Serie 6, 9 kg 1200 o/min

588,90 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Popolni rezultati pri minimalni porabi energije in vode, zahvaljujoč energijskemu razredu A in tehnologiji ActiveWater Plus.

Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

OPIS :
S sistemom AntiStain Removal se lahko vaš pralni ali pralno-sušilni stroj z lahkoto spopade s štirimi trdovratnimi vrstami madežev. Samodejno prilagodi temperaturo, gibanje bobna in čas namakanja, da popolnoma samodejno v celoti odstrani do štiri najbolj trdovratne madeže. To je popoln način za odstranjevanje madežev masla ali olja, trave, rdečega vina in krvi.
Razred energijske učinkovitosti A
Z uporabo varčnih gospodinjskih aparatov prihranite dragocene vire. Zato morate pri nakupu gospodinjskih aparatov upoštevati nizke vrednosti porabe energije in vode. Energetska oznaka določa razred učinkovitosti, raven hrupa, zmogljivost ter porabo energije in vode zadevne naprave. Najvidnejša sprememba na novih energijskih nalepkah je odprava razredov energijske učinkovitosti plus, na primer A+++. Novi razred učinkovitosti za pralne stroje obsegal znake od A do G. Zahvaljujoč našemu visoko učinkovitemu sistemu za varčevanje z energijo Bosch pralni stroji dosegajo najboljši energijski razred A pri vsakem pranju in brez ogrožanja rezultatov.
EcoSilence Drive
Hrup v vašem domu je lahko moteč. Zato smo za naše pralne stroje zasnovali motor EcoSilence Drive™. Brezkrtačni, energijsko učinkovit motor zmanjšuje trenje za tiho delovanje, zato smo ga zasnovali za še posebej dolgo življenjsko dobo.
Allergy Plus
Program AllergyPlus, ki je neizprosen do klic, a nežen do občutljive kože, zagotavlja optimalno higiensko pranje. Med pranjem ohranja stalno temperaturo, zato so oprane tkanine še posebej higiensko čiste. Posledično se učinkovito uničijo klice in pogosti sprožilci alergij, kot so pršice. Vaše perilo je tudi temeljito sprano, da se zmanjšajo ostanki detergenta. Rezultat: izredno higiensko pranje. * Pralni stroji Bosch s programom pranja AllergyPlus s temperaturo 40° in 60° izpolnjujejo znanstveno priporočene pogoje za 99,99 % uničenje bacilov Enterococcus Hirae in Pseudomonas Aeruginosa, v skladu s Honisch et al. 2014, “Vpliv trajanja cikla pranja, temperature in formulacije detergentov na higiensko učinkovitost pranja v gospodinjstvu”. Študijo izvedla univerza University Rhine-Waal.
SpeedPerfect
Kadar je čas pomemben, pralni stroji s sistemom SpeedPerfect skrajšajo čas pranja do 65 %* brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila. *Razlika med trajanjem programa Easy Care 40°C in programa Easy Care 40°C v kombinaciji z možnostjo SpeedPerfect.
VarioDrum
S pogostim pranjem lahko uničite svoja najljubša oblačila ali občutljive kose oblačil. Edinstvena patentirana struktura sistema VarioDrum nežno in učinkovito opere vse vrste oblačil ne da bi se pri tem vaši najbolj priljubljeni kosi raztegovali, mečkali ali poškodovali, saj enakomerno razporeja vodo. Odvisno od izbranega programa zasnova bobna z izboklinicami v obliki kapljic in asimetričnimi lopaticami nežno obrača perilo na sredino bobna, ne glede na smer vrtenja. S tem ne zagotovite le intenzivnega čiščenja bolj umazanih oblačil, ampak veliko hitrejše in učinkovitejše čiščenje vseh oblačil v bobnu. Privoščite svoji garderobi čiščenje profesionalne kakovosti.
ActiveWater Plus
Pralni stroji vam lahko prihranijo čas in trud, vendar pogosto na račun prekomerne porabe vode. Naša tehnologija ActiveWater omogoča popolne rezultate pranja, pri čemer porabi le toliko vode, kot je potrebno. Vgrajena tipala prilagajajo porabo vode glede na vrsto in količino tkanin, patentirani sistemi bobna in dovajanja vode pa omogočajo hitrejše namakanje. Izberite pralni stroj, ki vam pomaga upravljati z vašo porabo vode in zagotavljati brezskrbno pranje.
Program za nežno čiščenje oblačil temnih barv, na primer kavbojk.
Funkcija Reload
Ste pozabili dodati otroško nogavico ali majico s kratkimi rokavi? Ni problema! Funkcija Reload vam omogoča enostavno dodajanje ali odstranjevanje oblačil med pranjem*. Enostavno pritisnite gumb za ponovno polnjenje in odprite vrata, nato dodajte pozabljene kose in nadaljujte s pranjem. *Kot varnostno funkcijo ne morete uporabiti funkcije Reload, če je temperatura pene nad 50 °C ali je nivo vode previsok.
Opomnik DrumClean
Čistilni program za boben je idealen za čiščenje in ohranjanje higiene. Po dvajsetih ciklih delovanja pod 40° C vas pralni stroj/pralno-sušilni stroj avtomatsko opozori na čiščenje bobna s programom za čiščenje.
Protivibracijska obloga
Inovativna oblika obloge AntiVibration ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, zaradi česar so pralni stroji Bosch izjemno tihi celo med ožemanjem.
Super Quick 30
Super Quick 30 je priročna metoda za osvežitev rahlo umazanega perila v 30-ih minutah.
VoltCheck
Zaščita in informacije v primeru izpada električne energije ali nihanja električne napetosti.
Funkcija TimeDelay
Funkcija TimeDelay: izberite čas v naslednjih 24 urah, ko mora biti vaše perilo pripravljeno.

Velikost in teža
• Dimenzije aparata: 848 x 598 x 588 mm
• Globina pri vratih, odprtih pod kotom 90 stopinj. 1.049 mm
• Prostornina bobna: 63 l
• Višina odstranljivega delovnega pulta: 3 mm
• Višina nastavljiva za: 1,20 cm
• Neto masa: 73,6 kg
• Dolžina priključnega kabla: 160 cm
Moč / poraba
• Razred energijske učinkovitosti¹: A
• Poraba energije² / vode³: 46 kWh / 48 l
• Zmogljivost pranja: 1 – 9 kg
• Trajanje programa⁴: 3:48 h:min
• Razred učinkovitosti ožemanja: B
• Hitrost ožemanja**: 400 – 1200 o/min
• Glasnost ožemanja: 71 dB (A) re 1 pW
• Razred emisij akustičnega hrupa: A
Programi
• Standardni programi: bombaž, enostavna nega, občutljivo perilo/svila, volna/ročno pranje
• Posebni programi: Alergije Plus/Higiena Plus, Čiščenje bobna (z opomnikom), Temno perilo, Izčrpavanje/Ožemanje, Hitro/Mešano,
Šport/Fitness, Izpiranje, Ekstra kratek 15’/30′

Garancija : 24 mesecev.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka

Dodatne informacije

Energijski razred

A

Zmogljivost pranja (kg)

9

Znamka

Bosch

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH WGG14204BY pralni stroj Serie 6, 9 kg 1200 o/min”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja