BOSCH SMV4HVX37E popolnoma vgradni pomivalni stroj

579,80 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Prilagodljivo polnjenje in pametno daljinsko upravljanje pomivalnega stroja s pomočjo aplikacije Home Connect.
• ExtraDry: možnost izredno temeljitega sušenja za posodo, ki se težko suši.
• VarioFlex košare in VarioPredal: optimalno prilagajanje košar za več prostora na vseh nivojih.
• Silence Plus: izjemno tih s 44 dB.
• Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo, ki vam olajšajo vsakdanje življenje.
• Najljubša funkcija: prilagojena funkcija s samo enim dotikom, tudi za prenesene programe.

Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Popolnoma vgradni pomivalni stroj SMV4HVX37E je izjemno tih in varčen. Uvršča se v energijski razred E in lahko opere do 13 pogrinjkov naenkrat. Ponaša se s šestimi programi pomivanja in številnimi uporabnimi funkcijami kot so Extra Dry funkcija za dodatno sušenje, Silence Plus in povezljivost z aplikacijo Home Connect.
Pomivalni stroj poganja EcoSilence invertni motor, ki zagotavlja učinkovito pomivanje pri nizkih emisijah hrupa. Tehnologija izpiranja ActiveWater maksimalno poveča učinkovitost in zagotovi okolju prijazno izpiranje, ki zagotovi odlične rezultate čiščenja.
Za še lažje upravljanje in nadziranje pomivalnega stroja poskrbijo InfoLight svetlobni indikator, AquaStop zaščita pred izlivom vode in zamik vklopa.

ExtraDry
Aktiviranje možnosti Extra Dry posuši vašo posodo zelo temeljito pri višjih temperaturah med izpiranjem in daljši fazi sušenja – samo z enim pritiskom gumba.
Košare VarioFlex in predal VarioDrawer
Sistem košar VarioFlex Plus predstavlja visoko prilagodljivost in priročnost med uporabo košar. To zagotavlja osem premičnih elementov v zgornji košari (košara za kozarce, preklopljivi deli in police). Rdeče oznake vam jasno kažejo, kje in kako lahko nastavite košare in jih prilagodite posodi, ki jo zlagate v stroj. Spodnja košara ponuja devet premičnih elementov (košara za kozarce, preklopljivi deli in police v zadnjem delu). Preklopljivi deli so pri vrhu zaobljene oblike in tako ponujajo še dodatno zaščito in stabilnost. Ročaji iz nerjavečega jekla pa poskrbijo za priročen in hiter dostop.

VarioDrawer
Včasih v pomivalni stroj zaradi njegove neprilagodljive razporeditve ne morete vstaviti vsega, kar bi želeli. Predal VarioDrawer je dodatna raven na vrhu pomivalnih strojev Activewater, ki to težavo odpravi enkrat za vselej. To je idealno mesto za pribor in majhne kuhinjske pripomočke, kot so zajemalke, metlice za sneg ali celo majhne kavne skodelice. Pri nalaganju posode poskrbi za večjo prilagodljivost in zagotovi več prostora v spodnji košari pomivalnega stroja. Predal VarioDrawer lahko nadomesti tudi košarico za pribor, kar zagotovi dovolj prostora za do 14 pogrinjkov, če gre za pomivalne stroje širine 60 cm, oziroma 10 pogrinjkov, če so to pomivalni stroji širine 45 cm. Zlaganje posode v pomivalni stroj tako postane prilagodljivejše in prijetnejše.
Rackmatic
Po zaslugi trojnega sistema Rackmatic lahko višino zgornje košare enostavno prilagodite za do 5 cm. To lahko naredite tudi, ko je stroj polno naložen. To pomeni še več možnosti prilagajanja in posledično večjo prilagodljivost.
Slience Plus 44 dB
Nihče ne mara hrupa. Če sta vam torej pomembna mir in tišina, je pomivalni stroj Silence Plus 44 dB pravi odgovor. Je izjemno tih, zato vaša kuhinja ostane mirna.
Tihi program Silence
Po zaslugi tihega programa je vaš pomivalni stroj skoraj neslišen. Ob vklopu programa se raven hrupa v vašem pomivalnem stroju avtomatsko zniža na najnižjo možno raven. To je mogoče po zaslugi posebej prilagojenega programa Eco 50 °C, brizganja vode z manjšim pritiskom in podaljšane faze čiščenja.

VoiceControl
Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim pomivalnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija “Home Connect” v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.
Števec tablet
Ko potrebujete čisto posodo, je pomanjkanje tablet za pomivanje zadnje, kar rabite. Funkcija štetja tabletk v aplikaciji Home Connect spremlja vašo porabo in vas preko potisnega sporočila obvesti, da imate od zadnjega nakupa na voljo le še pet tabletk za pomivanje posode. Preko neposredne povezave lahko priročno naročite nov paket. Končno pomivalni stroj, ki skrbi zase.

Potisna obvestila
Čakanje na pomivalni stroj, da zaključi, je izguba časa in povzroča nepotreben stres. Še posebej za tiste, ki imajo natrpan urnik. Home Connect vam pomaga, da ste bolj produktivni s svojim časom. Če želite, lahko pošljete potisna obvestila iz vašega pomivalnega stroja neposredno v mobilno napravo, s čimer vam je na priročen način posredovano trenutno stanje programa pomivalnega stroja, pa tudi druge koristne informacije. Večopravilnost v hiši in stran od nje je postala nekoliko lažja.

Najljubša funkcija
Čim bolj izkoristite svoj pomivalni stroj in si poenostavite vsakdanje življenje. Z možnostjo najljubše funkcije lahko preprosto nastavite svoje najpogosteje uporabljene programe in možnosti kot svojo najljubšo kombinacijo. Programirano nastavitev lahko zaženete z aplikacijo Home Connect ali neposredno na zaslonu z enim korakom. Kombinirajte na primer možnost Extra Dry s programom Eco 50 in zaženite pomivalni stroj samo z enim dotikom. Prilagojene nastavitve, ki vašo posodo operejo le z enim dotikom.

Info Light
Rdeča LED luč v obliki pike na tleh vas obvešča o tem, ali vaš popolnoma vgradni pomivalni stroj še deluje ali je s programom že zaključil.
AquaStop
Dober pomivalni stroj ne bi smel nikoli puščati vode. Naš sistem AquaStop zanesljivo ščiti pred puščanjem. Ko tipalo zazna puščanje, se pomivalni stroj samodejno izklopi in izčrpa vodo skozi dvostensko cev. Sistem AquaStop vas varuje pred škodo zaradi vode, kar velja skozi celotno življenjsko dobo aparata.

ActiveWater
Bosch inovativna tehnologija ActiveWater poveča učinkovitost, da doseže izjemne rezultate in hkrati ščiti okolje. S skrbno usmerjeno distribucijo vode, izboljšano tehnologijo filtriranja, hitrejšim segrevanjem in večjo močjo črpalke za večjo cirkulacijo vode, pomivalni stroji ActiveWater zagotavljajo vrhunske rezultate.

EcoSilence Drive
Vzdrževanje čistoče v hiši je lahko zelo zahtevno. Vzdrževanje miru pa se včasih zdi popolnoma nemogoče. Naši pomivalni stroji s sistemom EcoSilence zagotavljajo izjemno učinkovito pomivanje pri nizkih emisijah hrupa. Sistem EcoSilence z brezkrtačnim, energijsko varčnim motorjem optimalno zmanjša hrup trenja ter zagotovi nemoteno in tiho delovanje. Zdaj lahko uživate v čistem in tihem domu.

10-letno jamstva proti prerjavenju
Razvili smo posebne tehnike obdelave površin in proizvodne procese, ki so natančno prilagojeni materialom, uporabljenih v notranjosti naših pomivalnih strojev. Posledično lahko za vse naše pomivalne stroje zagotovimo 10-letno jamstvo proti prerjavenju. To jamstvo lahko za vse pomivalne stroje aktivirate od 1. 1. 2012 naprej.

DosageAssist
Pomočnik pri doziranju zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in tišji postopek pranja. Pralno sredstvo pade iz predala za pralno sredstvo v poseben pladenj na zgornji košari, kjer se popolnoma raztopi.

Avtomatski programi
Različne posode zahtevajo drugačne nastavitve pomivanja. Izbira napačnega programa ne trati samo časa, ampak tudi vodo in energijo. Avtomatski programi Bosch povsem sami nastavijo temperaturo vode in čas izpiranja glede na stopnjo umazanosti in količino posode. Z avtomatskimi programi boste tako porabili le potrebno količino vode in obenem dosegli najboljše rezultate. Ustrezen program pranja za prav vsako posodo – že z enim samim dotikom tipke.

Tehnične podrobnosti
Energijski razred E
Način postavitve popolnoma vgradni
Zmogljivost pranja 13 pogrinjkov
Razred učinkovitosti sušenja A
Glasnost 44 dB
Poraba el. energije 94 kWh/100 ciklusov
Poraba vode 9,5 l/ciklus
Programi Intenzivno 70 °C
Auto 45–65 °C
Eco 50 °C
Steklo 40 °C
Tiho 50 °C
1h 65 °C
Priljubljen program
Posebne funkcije VarioSpeed Plus
Extra Dry
polovično polnjenje
Program za čiščenje pomivalnega stroja da
Tehnologija čiščenja / senzorika Toplotni izmenjevalnik
Dozirni asistent
EcoSilence inverterski motor
Aqua-Sensor, Senzor polnjenja
Avtomatsko prepoznavanje čistil
Samočistilni filter s 3-slojnim valovitim sistemom filtriranja
Sistem košar VarioFlex košare
VarioPredal
Rackmatic – po višini nastavljiva zgornja košara (3 stopenjsko)
Preklopljivi deli v zgornji košari (2×)
Preklopljivi deli v spodnji košari (4×)
Odložišče za skodelice v zgornji košari (2×)
Prikaz / upravljanje Upravljanje z vrha
Elektronski prikaz preostalega časa v minutah
InfoLight
Prednastavitev časa vklopa: 1 – 24 h
Sistem zaščite kozarcev
Zaščita pred izlivom vode AquaStop
Material kadi nerjaveče jeklo/Polinox plastika
Vključena plošča za zaščito pred paro da
Dimenzije (V x Š x G) 81,5 × 59,8 × 55 cm

Garancija : 24 mesecev

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH SMV4HVX37E popolnoma vgradni pomivalni stroj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja