BOSCH WAL28PH0BY pralni stroj Serie 6 Exclusiv

918,20 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

i-DOS pralni stroj z inteligentnim dozirnim sistemom in s sistemom Home Connect je najpametnejši pralni stroj, ki naredi vse samodejno, da doseže vedno popolne rezultate pranja.

  • i-DOS: samodejno izmeri natančno količino detergenta in vode.
  • Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo za lažje vsakdanje življenje.
  • Pranje se samodejno prilagodi glede na vrsto tekstila, količino in stopnjo umazanosti perila.
  • EcoSilence Drive™: izjemno energijsko učinkovito in tiho delovanje z 10-letno garancijo.
  • AllergyPlus: zasnovan za tiste, ki imajo občutljivo kožo ali jih pestijo alergije.
Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

 

Dozirna avtomatika i-DOS

Z avtomatskim sistemom doziranja i-DOS si zagotovite največjo učinkovitost pri negi perila. Enostavno napolnite predal za detergent in mehčalec, senzorji i-DOS pa bodo odmerili natančno količino detergenta in vode za vsako pranje, eno za drugim. Tako prihrani detergent in prepreči nepotrebno izpiranje.

10 kg VarioDrum

Naš velik boben omogoča, da se voda in pralno sredstvo med pranjem učinkovito porazdelita. Zdaj lahko z velikim bobnom VarioDrum operete do 10 kg perila; dovolj prostora, da se perilo nežno premika, tudi veliki kosi, kot so posteljna pregrinjala ali posteljnina. Rezultat: 10 kg popolnoma čistega perila.

Home Connect

Prihodnost je tukaj in že trka na vrata. Home Connect opremlja vaše aparate s pametno tehnologijo in vam omogoča, da z aparati upravljate prek telefona ali tablice.

Vodič Easy Start

Ne samo, da je izbira pravega programa za pranje perila lahko zapletena, pogosto lahko privede tudi do rezultatov pranja, ki niso optimalni. Funkcija Easy Start Guide v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – naravnost iz vaše mobilne naprave. Vedno. In ob vsakem pranju. V aplikacijo Home Connect morate vnesti samo barvo perila, vrsto tkanine in stopnjo umazanosti. Tako boste z lahkoto izbrali pravi program in pri vsakem ciklu dosegli odlične rezultate.

Daljinsko nadzorovanje in upravljanje

Nihče ne uživa v pranju perila. Še posebej takrat, ko se vam mudi, pa morate počakati, da pralni stroj konča. Pralni stroji Bosch s funkcijo daljinskega nadzora in upravljanja Home Connect vam zdaj samo z dotikom gumba omogočajo popoln nadzor nad pranjem perila. Preprosto uporabite svojo mobilno napravo in udobno upravljajte ter nadzorujte svoj pralni stroj z aplikacijo Home Connect. Z dostopom do pralnega stroja tudi na poti lahko zdaj svoj dom upravljate kot si želite, tudi ko niste doma.

Funkcija obveščanja

Čakanje, da vaš pralni stroj zaključi s pranjem, je zamudno in povzroča nepotreben stres, še posebej takrat, ko imate natrpan urnik. Home Connect vas pomiri in vam pomaga, da pametneje porabite svoj čas. Če želite, vam lahko pralni stroj pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvešča o trenutnem stanju programa in drugih koristnih informacijah. Večopravilnost doma in zunaj njega je pravkar postala malo lažja.

Servis na pametnejši način.

Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Če težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

VoiceControl

Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim pralnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija “Home Connect” v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.

Avtomatski programi

Zdaj je otroško preprosto doseči popolne rezultate pranja. Samo napolnite boben in pritisnite gumb »Start«. Pralni stroj s samodejnim programom vse parametre samodejno prilagodi potrebam vašega perila in vsakič zagotovi popolno pranje.

 

Jamstvo EcoSilence Drive

Raven hrupa v vašem domu lahko vaš dan polepša ali ga uniči. To velja še posebej takrat, ko želite z vašo družino v miru in tišini večerjati. Bosch EcoSilence Drive je tako tih, da boste včasih pozabili, da je pralni stroj sploh vklopljen. Opremljen je z brezkrtačnim energijsko učinkovitim motorjem z 10-letnim jamstvom, ki optimalno zmanjša zvok trenja in je pri delovanju tih, pri tem pa se ponaša z izjemno dolgo življenjsko dobo.

Allergy Plus

Program AllergyPlus, ki je neizprosen do klic, a nežen do občutljive kože, zagotavlja optimalno higiensko pranje. Med pranjem ohranja stalno temperaturo, zato so oprane tkanine še posebej higiensko čiste. Posledično se učinkovito uničijo klice in pogosti sprožilci alergij, kot so pršice. Vaše perilo je tudi temeljito sprano, da se zmanjšajo ostanki detergenta. Rezultat: izredno higiensko pranje.        * Pralni stroji Bosch s programom pranja AllergyPlus s temperaturo 40° in 60° izpolnjujejo znanstveno priporočene pogoje za 99,99 % uničenje bacilov Enterococcus Hirae in Pseudomonas Aeruginosa, v skladu s Honisch et al. 2014, “Vpliv trajanja cikla pranja, temperature in formulacije detergentov na higiensko učinkovitost pranja v gospodinjstvu”. Študijo izvedla univerza University Rhine-Waal.

SpeedPerfect

Kadar je čas pomemben, pralni stroji s sistemom SpeedPerfect skrajšajo čas pranja do 65 %* brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila. *Razlika med trajanjem programa Easy Care 40°C in programa Easy Care 40°C v kombinaciji z možnostjo SpeedPerfect.

VarioDrum

S pogostim pranjem lahko uničite svoja najljubša oblačila ali občutljive kose oblačil. Edinstvena patentirana struktura sistema VarioDrum nežno in učinkovito opere vse vrste oblačil ne da bi se pri tem vaši najbolj priljubljeni kosi raztegovali, mečkali ali poškodovali, saj enakomerno razporeja vodo. Odvisno od izbranega programa zasnova bobna z izboklinicami v obliki kapljic in asimetričnimi lopaticami nežno obrača perilo na sredino bobna, ne glede na smer vrtenja. S tem ne zagotovite le intenzivnega čiščenja bolj umazanih oblačil, ampak veliko hitrejše in učinkovitejše čiščenje vseh oblačil v bobnu. Privoščite svoji garderobi čiščenje profesionalne kakovosti.

 

ActiveWater Plus

Pralni stroji vam lahko prihranijo čas in trud, vendar pogosto na račun prekomerne porabe vode. Naša tehnologija ActiveWater omogoča popolne rezultate pranja, pri čemer porabi le toliko vode, kot je potrebno. Vgrajena tipala prilagajajo porabo vode glede na vrsto in količino tkanin, patentirani sistemi bobna in dovajanja vode pa omogočajo hitrejše namakanje. Izberite pralni stroj, ki vam pomaga upravljati z vašo porabo vode in zagotavljati brezskrbno pranje.

Funkcija Reload

Ste pozabili dodati otroško nogavico ali majico s kratkimi rokavi? Ni problema! Funkcija Reload vam omogoča enostavno dodajanje ali odstranjevanje oblačil med pranjem*. Enostavno pritisnite gumb za ponovno polnjenje in odprite vrata, nato dodajte pozabljene kose in nadaljujte s pranjem. *Kot varnostno funkcijo ne morete uporabiti funkcije Reload, če je temperatura pene nad 50 °C ali je nivo vode previsok.

Opomnik DrumClean

Čistilni program za boben je idealen za čiščenje in ohranjanje higiene. Po dvajsetih ciklih delovanja pod 40° C vas pralni stroj/pralno-sušilni stroj avtomatsko opozori na čiščenje bobna s programom za čiščenje.

AquaStop

Garancija Bosch AquaStop ponuja zaščito pred škodo zaradi izliva vode skozi celotno življenjsko dobo aparata. Naši pralni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar preprečuje vsakovrstno škodo zaradi vode, naj bo to v dovodni cevi ali zaradi puščanja stroja.

Protivibracijska obloga

Inovativna oblika obloge AntiVibration ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, zaradi česar so pralni stroji Bosch izjemno tihi celo med ožemanjem.

Super Quick 30

Super Quick 30 je priročna metoda za osvežitev rahlo umazanega perila v 30-ih minutah.

 

VoltCheck

Zaščita in informacije v primeru izpada električne energije ali nihanja električne napetosti.

Funkcija TimeDelay

Funkcija TimeDelay: izberite čas v naslednjih 24 urah, ko mora biti vaše perilo pripravljeno.

 

Moč/poraba

  • Razred energijske učinkovitosti¹: C
  • Poraba energije² / vode³: 67 kWh / 47 l
  • Zmogljivost pranja: 1 – 10 kg
  • Trajanje programa⁴: 3:50 h:min
  • Razred učinkovitosti ožemanja: B
  • Hitrost ožemanja**: 400 – 1400 o/min
  • Glasnost ožemanja: 73 dB (A) re 1 pW
  • Razred emisij akustičnega hrupa: B

Programi

  • Standardni programi: bombaž, enostavna nega, občutljivo perilo/svila, volna/ročno pranje
  • W_F55-Mi
  • Posebni programi: Alergije Plus/Higiena Plus, Avtomatika – nežno, Čiščenje bobna (z opomnikom), Outdoor, Izčrpavanje/Ožemanje, Programi preko aplikacije, Hitro/Mešano, Izpiranje, Ekstra kratek 15’/30′
  • Programi preko aplikacije: Madež – kri, Madež – maslo/olje, Madež – trava, Madež – rdeče vino

Funkcije

  • Home Connect: nadzor in upravljanje na daljavo
  • i-DOS: popolnoma avtomatsko doziranje tekočega detergenta in mehčalca
  • TouchControl tipke: Enostavno za likanje, soaking, odlog konca programa, i-DOS 2.0 1, i-DOS 2.0 2, Osnovne nastavitve/otroška zaščita, Memory, Remote Start, Izpiranje plus +1+2+3, Brez ožemanja, Start/Pavza za dodajanje perila, Temperatura, varioSpeed / SpeedPerfect, Predpranje, Vrtljaji ožemanja/Brez izpiranja
  • Funkcija dodajanja perila: funkcija dodajanja perila vam omogoča dodajanje perila tudi po zagonu programa pranja
  • Velik Touch-LED zaslon za prikaz stanja programa, izbora temperature, maks. število vrtljajev ožemanja, preostalega časa, 24 h časovnega zamika, priporočene obremenitve in prikaz porabe
  • XXL prostornina bobna: 70 l
  • LED osvetlitev notranjosti bobna
  • Vario boben: nežnejše in intenzivnejše pranje
  • Program čiščenja bobna s funkcija opomnika
  • 32 cm odprtina vrat, okvir vrat v barvi aluminija, bela in kot odpiranja 171°
  • Funkcija za dodajanje perila
  • EcoSilence Drive: tiho delovanje motorja z zelo dolgo življenjsko dobo
  • 10 let jamstva na EcoSilence Drive inverterski motor
  • ActiveWater Plus: za zelo učinkovito porabo vode tudi pri majhnih obremenitvah, zahvaljujoč samodejnemu zaznavanju teže
  • AntiVibration Design: tišji in stabilnejši stroj
  • Zvočna izolacija s spodnjim pokrovom
  • AquaSensor za optimalne rezultate izpiranja
  • AquaStop: Bosch garancija v primeru škode zaradi vode – za celotno življenjsko dobo aparata*
  • Prikaz porabe: prikaz informacije o porabi električne energije in vode
  • Osvetljen gumb za izbiro programov z integriranim gumbom za vklop/izklop
  • Sistem za zaznavanje pene
  • Prikaz predoziranja
  • Kontrola neuravnoteženosti stroja
  • Zaklepanje nastavitev pred otroci
  • Zvočni signal ob koncu programa

Tehnične informacije

  • Možnost podvgradnje
  • Dimenzije aparata (V x Š): 84.8 cm x 59.8 cm
  • Globina aparata: 59.0 cm
  • Globina aparata vklj. vrata: 63.2 cm
  • Globina aparata z odprtimi vrati: 106.3 cm
  • Product series: Serie 6
  • Tip konstrukcije: Prostostoječi
  • Ali je ta naprava namenjena vgradnji: Ne
  • Način upravljanja: elektronski
  • Tip namestitve: Prostostoječo
  • Vrsta naprav za upravljanje in vrsta signalnih naprav: 7 stopenjski zaslon, LCD, push-button
  • Odstranljiv delovni pult: Ne
  • Prekrivna vrata / dvojna vrata: Ni na voljo
  • Okroglo okno: Stekleno okno vrat
  • Način polnjenja: sprednja stranica
  • Tečaj vrat: levo
  • Osnovna barva izdelka: Bela
  • Osnovna barva izdelka: Bela
  • Priključna moč: 2300 W
  • Tok: 10
  • Napetost: 220-240 V
  • Frekvenca: 50 TPU00040
  • Dolžina priključnega kabla: 160 cm
  • Tip vtiča: Schuko-/Gardy vtikač z ozemlji
  • Višina odstranljivega delovnega pulta mm
  • Nastavljive noge: Da
  • Maksimalna prilagodljivost nog: 12 mm
  • Globina pri vratih, odprtih pod kotom 90 stopinj: 1063 mm
  • Neto masa: 77.1 Kg
  • Kolesa: Ne
  • Dodatne možnosti delovanja: Demo program
  • Avtomatski programi: Da
  • Ali je na voljo večjezični prikazovalnik: Eastern European English, simboli
  • Nadzor porazdelitve teže perila: Da
  • Pranje pri nizki temperaturi: Da
  • Prepoznavanje stopnje umazanosti perila: Da
  • Nadzor penjenja: Da
  • Digitalni prikazovalnik preostalega časa: Da
  • Seznam programov: Program Enostavno za nego, Program Fino perilo, Program Kuhano/pisano perilo, Program Volna – ročno pranje
  • Možno število vrtljajev ožemanja: Variabilno
  • Izklop ožemanja: Da
  • Možnosti izbire temperature pranja: Steps
  • Tehtanje: Da
  • Zmožnost brezžične komunikacije: Da, vstavljeno
  • Tehnologija širokopasovnega omrežja: Ni na voljo
  • Na voljo je reža za kartico SIM: Ne
  • Uporabljena komunikacijska tehnologija: WiFi
  • Vrsta oddaljenega dostopa: LAN
  • Možnost oddaljene posodobitve: Ne
  • Možnost oddaljene posodobitve za vzdrževanje: Da
  • Možnost glasovnega upravljanja: Yes, with optional accessory
  • Zvišan nivo vode: Ne
  • Funkcija zaščite proti mečkanju: Zaščita pred mečkanjem ob koncu programa
  • Odpiranje vrat: Ročaj
  • Material kadi: Plastika
  • Priklop hladne in tople vode: Ne
  • Posodobitev programske opreme: Ne
  • Možnosti zamika vklopa: brezstopenjsko
  • Možnost zamika vklopa ali zamika izklopa: Stop
  • Maks. čas zamika izklopa: 24 h
  • Notranja luč: Da
  • Vrsta notranje osvetlitve: LED light
  • Tip zaščite pred prelivom: Aquastop

Garancija : 24 mesecev

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

 

 

Dodatne informacije

Energijski razred

A

Znamka

Bosch

Zmogljivost pranja (kg)

10

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH WAL28PH0BY pralni stroj Serie 6 Exclusiv”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja