BOSCH WAX32KH4BY pralni stroj Serije 8 Exclusiv

1.194,50 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Pralni stroj i-DOS serije 8 s funkcijo Home Connect in 4D sistemom pranja z Intensive Plus popolnoma samodejno zagotavlja brezhibne rezultate pranja pri vsakem pranju.

 • i-DOS: samodejno odmeri natančno količino detergenta in vode.
 • 10 kg VarioDrum: dovolj prostora za velike količine ali velike kose perila.
 • Sistem pranja 4D: visokoučinkovita penetracija vode in pralnega sredstva v tkanine, ki zagotovi popolne rezultate.
 • Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo za lažje vsakdanje življenje.
 • Pranje se samodejno prilagodi glede na vrsto tekstila, količino in stopnjo umazanosti perila.
Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Lastnosti :

Dozirna avtomatika i-DOS

Z avtomatskim sistemom doziranja i-DOS si zagotovite največjo učinkovitost pri negi perila. Enostavno napolnite predal za detergent in mehčalec, senzorji i-DOS pa bodo odmerili natančno količino detergenta in vode za vsako pranje, eno za drugim. Tako prihrani detergent in prepreči nepotrebno izpiranje.

Sistem pranja 4D s funkcijo Intensive Plus

Sistem pranja 4D doda vašemu pranju novo dimenzijo. Naš visoko učinkoviti sistem pranja 4D združuje direktno brizganje vode in dodatno ožemanje, kar zagotovi kar najbolj učinkovito porabo pralnega sredstva vode. Rezultat: perilo brez madežev, tudi ko je boben povsem napolnjen, za kar gre zasluga učinkovitemu prodoru vode in pralnega sredstva v tkanine. Za zelo umazana oblačila boste morda potrebovali dodatno pomoč. Če želite ciklu pranja dodati več moči, enostavno izberite sistem pranja 4D.

10 kg VarioDrum

Velik boben omogoča, da se voda in pralno sredstvo med pranjem učinkovito porazdelita. Zdaj lahko z velikim bobnom VarioDrum operete do 10 kg perila; dovolj prostora, da se perilo nežno premika, tudi veliki kosi, kot so posteljna pregrinjala ali posteljnina. Rezultat: 10 kg popolnoma čistega perila.

Home Connect

Prihodnost je tukaj in že trka na vrata. Home Connect opremlja vaše aparate s pametno tehnologijo in vam omogoča, da z aparati upravljate prek telefona ali tablice.

Vodič Easy Start

Ne samo, da je izbira pravega programa za pranje perila lahko zapletena, pogosto lahko privede tudi do rezultatov pranja, ki niso optimalni. Funkcija Easy Start Guide v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – naravnost iz vaše mobilne naprave. Vedno. In ob vsakem pranju. V aplikacijo Home Connect morate vnesti samo barvo perila, vrsto tkanine in stopnjo umazanosti. Tako boste z lahkoto izbrali pravi program in pri vsakem ciklu dosegli odlične rezultate.

Daljinsko nadzorovanje in upravljanje

Nihče ne uživa v pranju perila. Še posebej takrat, ko se vam mudi, pa morate počakati, da pralni stroj konča. Pralni stroji Bosch s funkcijo daljinskega nadzora in upravljanja Home Connect vam zdaj samo z dotikom gumba omogočajo popoln nadzor nad pranjem perila. Preprosto uporabite svojo mobilno napravo in udobno upravljajte ter nadzorujte svoj pralni stroj z aplikacijo Home Connect. Z dostopom do pralnega stroja tudi na poti lahko zdaj svoj dom upravljate kot si želite, tudi ko niste doma.

Funkcija obveščanja

Čakanje, da vaš pralni stroj zaključi s pranjem, je zamudno in povzroča nepotreben stres, še posebej takrat, ko imate natrpan urnik. Home Connect vas pomiri in vam pomaga, da pametneje porabite svoj čas. Če želite, vam lahko pralni stroj pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvešča o trenutnem stanju programa in drugih koristnih informacijah. Večopravilnost doma in zunaj njega je pravkar postala malo lažja.

Servis na pametnejši način

Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Če težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Home Connect

Po zaslugi partnerstva s tehnologijo Amazon Alexa lahko svoj pralni stroj upravljate glasovno. Preverite, ali je ustrezna funkcija »Home Connect« v aplikaciji Alexa razpoložljiva v vaši državi in jeziku. Aktivirajte to funkcijo, da vzpostavite povezavo med tehnologijo Amazon Alexa in svojim pralnim strojem.

Avtomatski programi

Zdaj je otroško preprosto doseči popolne rezultate pranja. Samo napolnite boben in pritisnite gumb »Start«. Pralni stroj s samodejnim programom vse parametre samodejno prilagodi potrebam vašega perila in vsakič zagotovi popolno pranje.

EcoSilence Drive

Hrup v vašem domu je lahko moteč. Zato smo za naše pralne stroje zasnovali motor EcoSilence Drive™. Brezkrtačni, energijsko učinkovit motor zmanjšuje trenje za tiho delovanje, zato smo ga zasnovali za še posebej dolgo življenjsko dobo.

Hygiene Plus

Včasih čisto enostavno ni dovolj čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Med pranjem ohranja konstantno temperaturo, dodan pa je še dodaten cikel izpiranja, ki zagotavlja higiensko čisto perilo, kar še posebej učinkovito uničuje mikrobe in pršice. Rezultat: rezultati higienskega pranja, ki uničijo 99,99 % navadnih klic tudi pri 40 C°.*Pralni stroji Bosch s programom pranja AllergyPlus s temperaturo 40° in 60° izpolnjujejo znanstveno priporočene pogoje za 99,99-% uničenje bacilov Enterococcus Hirae in Pseudomonas Aeruginosa, v skladu s Honisch et al. 2014, “Vpliv trajanja cikla pranja, temperature in formulacije detergentov na higiensko učinkovitost pranja v gospodinjstvu”. Študijo je izvedla univerza University Rhine-Waal.

SpeedPerfect

Kadar je čas pomemben, pralni stroji s sistemom SpeedPerfect skrajšajo čas pranja do 65 %* brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila. *Razlika med trajanjem programa Easy Care 40°C in programa Easy Care 40°C v kombinaciji z možnostjo SpeedPerfect.

Intensive Plus: za zmogljivo pranje pri močno umazanem perilu in polnem polnjenju.

ComfortControl s prikazom porabe: enostavna uporaba in prikaz porabe električne energije in vode.

VarioDrum

S pogostim pranjem lahko uničite svoja najljubša oblačila ali občutljive kose oblačil. Edinstvena patentirana struktura sistema VarioDrum nežno in učinkovito opere vse vrste oblačil ne da bi se pri tem vaši najbolj priljubljeni kosi raztegovali, mečkali ali poškodovali, saj enakomerno razporeja vodo. Odvisno od izbranega programa zasnova bobna z izboklinicami v obliki kapljic in asimetričnimi lopaticami nežno obrača perilo na sredino bobna, ne glede na smer vrtenja. S tem ne zagotovite le intenzivnega čiščenja bolj umazanih oblačil, ampak veliko hitrejše in učinkovitejše čiščenje vseh oblačil v bobnu. Privoščite svoji garderobi čiščenje profesionalne kakovosti.

ActiveWater Plus

Pralni stroji vam lahko prihranijo čas in trud, vendar pogosto na račun prekomerne porabe vode. Naša tehnologija ActiveWater omogoča popolne rezultate pranja, pri čemer porabi le toliko vode, kot je potrebno. Vgrajena tipala prilagajajo porabo vode glede na vrsto in količino tkanin, patentirani sistemi bobna in dovajanja vode pa omogočajo hitrejše namakanje. Izberite pralni stroj, ki vam pomaga upravljati z vašo porabo vode in zagotavljati brezskrbno pranje.

Program za nežno čiščenje oblačil temnih barv, na primer kavbojk.

Funkcija Reload

Ste pozabili dodati otroško nogavico ali majico s kratkimi rokavi? Ni problema! Funkcija Reload vam omogoča enostavno dodajanje ali odstranjevanje oblačil med pranjem*. Enostavno pritisnite gumb za ponovno polnjenje in odprite vrata, nato dodajte pozabljene kose in nadaljujte s pranjem. *Kot varnostno funkcijo ne morete uporabiti funkcije Reload, če je temperatura pene nad 50 °C ali je nivo vode previsok.

Opomnik DrumClean

Čistilni program za boben je idealen za čiščenje in ohranjanje higiene. Po dvajsetih ciklih delovanja pod 40° C vas pralni stroj/pralno-sušilni stroj avtomatsko opozori na čiščenje bobna s programom za čiščenje.

AquaStop

Garancija Bosch AquaStop ponuja zaščito pred škodo zaradi izliva vode skozi celotno življenjsko dobo aparata. Naši pralni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar preprečuje vsakovrstno škodo zaradi vode, naj bo to v dovodni cevi ali zaradi puščanja stroja.

Protivibracijska obloga

Inovativna oblika obloge AntiVibration ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, zaradi česar so pralni stroji Bosch izjemno tihi celo med ožemanjem.

 • Super Quick 30 je priročna metoda za osvežitev rahlo umazanega perila v 30-ih minutah.
 • Funkcija TimeDelay: izberite čas v naslednjih 24 urah, ko mora biti vaše perilo pripravljeno.
 • Razred energijske učinkovitosti – (2010/30/ES)
 • Na lestvici razredov energijske učinkovitosti od A+++ do D

Splošni podatki :

 • Tip konstrukcije: Prostostoječi
 • Osnovna barva: Bela
 • Seznam programov: Program Enostavno za nego, Program Fino perilo, Program Kuhano/pisano perilo, Program Volna – ročno pranje
 • Dodatni programi pranje: Avtomatika – nežno, Dodatno izpiranje, Ekstra kratek 15’/30′, Hitro/Mešano, Izčrpavanje/Ožemanje, odlog konca programa, Outdoor, Predpranje, SpeedPerfect, Start/Pavza za dodajanje perila, Temperatura, Vklop / izklop, Voda plus, Vrtljaji ožemanja
 • Raven hrupa pri pranju: 48 dB(A) re 1 pW
 • Raven hrupa pri ožemanju: 72 dB(A) re 1 pW
 • Zaščita pred prelivom: Aquastop
 • Odstranljiv delovni pult: Ne
 • Energijski razred3: B
 • Emisije akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku: 72 dB(A) re 1 pW
 • Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku: A
 • Kapaciteta: 10,0 kg
 • Indeks energijske učinkovitosti za program pranja: 59,9
 • Indeks energijske učinkovitosti za Eko program 40-60: 1,035
 • Razred učinkovitosti ožemanja/sušenja za Eko program 40-60: A
 • Poraba energije v kWh na kg na cikel za Eko program 40-60: 0,592 kWh
 • Tečaj vrat: levo
 • Največje število obratov centrifuge4: 1.600 o/min

Velikost in teža

 • Dimenzije aparata: 848 x 598 x 590 mm
 • Globina pri vratih, odprtih pod kotom 90 stopinj: 1.063 mm
 • Prostornina bobna: 70 l
 • Višina odstranljivega delovnega pulta: -2 mm
 • Neto masa: 72,6 kg
 • Dolžina priključnega kabla: 160,0 cm

Udobje

 • i-DOS – pametna dozirna avtomatika: Da
 • Zaslon s priporočilom za doziranje
 • Ne
 • Funkcija za dodajanje perila: Da
 • Senzor nalaganja: Da
 • Stopnja umazanosti perila: Da
 • Digitalni prikazovalnik preostalega časa: Da
 • Prikaz faz delovanja: LED zaslon
 • Senzor za pomivanje: Da
 • Zvišan nivo vode: Da
 • Nastavitev zakasnitve vklopa: brezstopenjsko
 • Avtomatsko prilagajanje nivoja vode pri polnjenju: Da
 • Osvetlitev notranjosti bobna: Da
 • EcoSilence Drive inverter motor: Da
 • Priklop hladne in tople vode: Ne

GARANCIJA : 24 mesecev

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH WAX32KH4BY pralni stroj Serije 8 Exclusiv”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja