GORENJE R619EAXL6 – Enovratni prostostoječi hladilnik brez zamrzovalnika

562,20 

Ni na zalogi

Polica za vodoravno shranjevanje steklenic
Polica za steklenice nudi ravno dovolj prostora za velike, tudi do 2,5-litrske plastenke. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.

Ni na zalogi

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Energijska učinkovitost

Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

AdaptTech
Hladilnik z zamrzovalnikom, ki prepozna vaše navade

Ta pametni sistem je bil zasnovan za vzdrževanje stalne temperature v hladilniku, ne glede na pogostost odpiranja njegovih vrat. Neprestano spremlja uporabo vašega hladilnika in upravlja temperaturo, da prepreči morebitna povišanja temperature, s tem pa zagotovi dolgotrajno svežino vaše hrane in zmanjša porabo energije.

BigCapacity
Več prostora za shranjevanje

Večja kapaciteta za shranjevanje odraža trende modernih hladilnih aparatov. Je idealna rešitev, ki omogoča shranjevanje večje količine hrane, kar je še posebej priročno, kadar imate veliko zabavo ali večerjo z bližnjimi. Večja kapaciteta omogoča boljšo organizacijo hrane in s tem tudi boljši pregled nad vsebino hladilnika ter posledično manjšo potrato hrane. Shranjevanje več hrane pomeni tudi manj pogosto nakupovanje in več časa zase.

Držalo za steklenice
Pravo mesto za steklenice in pločevinke

Na priročnem držalu so steklenice in pločevinke vedno pri roki in tako ne zavzemajo prostora, ki bi ga lahko uporabili za shranjevanje drugih stvari.

Predal CrispZone z vzdrževanjem optimalne vlage SmartHumidity
Kot da je naravnost z vrta

Zaradi nizke temperature in samodejnega nadzora vlage bodo živila v tem prostornem predalu dlje ostala sveža. Funkcija SmartHumidity ves čas vzdržuje optimalno vlago v predalu, in sicer s posebno membrano, prek katere se odvečna vlaga samodejno izloča, zato sadje in zelenjava ostaneta čvrsta in sveža.

DynamicAir
Enakomerna temperatura v hladilniku

Izboljšan prezračevalni sistem deluje po načelih dinamičnega ohlajanja in ohranja enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku. Zahvaljujoč načinu delovanja, DynamicCooling prispeva k varčevanju z energijo in ga tako uvrščamo v kategorijo “zelenih” lastnosti.

Preprosto čiščenje
Brezhibno čist povsem brez truda

Zaradi inovativno oblikovane in povsem gladke notranje obloge je hladilnike z zamrzovalnikom Gorenje GardenFresh izjemno lahko očistiti, tako živila ostanejo zdrava in varna za uživanje.

Ročaj EasyOpen
Enostavno odpiranje

Ergonomsko oblikovan ročaj aparata omogoča lažje in bolj intuitivno odpiranje vrat. Pristni materiali in premišljena namestitev pa poskrbijo za dober oprijem in prefinjen izgled.

EcoMode
Prihranki energije

V primeru daljše odsotnosti lahko pri hladilniku nastavite način varčevanja z energijo, saj so vrata ves čas zaprta.

FreshZone
Sveže kot iz narave

Ta predal je popoln za shranjevanje mesa, rib in sira. Temperatura v predalu je za nekaj stopinj nižja kot v preostalem delu hladilnika, zato živila ostanejo sveža dlje časa.

LED zaslon
Upravljanje preko LED zaslona

Elektronsko upravljanje preko LED zaslona na hladilniku omogoča nastavitev temperature na zunanji strani aparata na uporabniku prijazen in udoben način. Zaslon za upravljanje omogoča tudi aktivacijo funkcije SuperCool. V primeru nenadnega dviga temperature, vas bo na to opozoril svetlobni in zvočni signal na obeh zaslonih.

LedLight
Dobro razporejena in učinkovita

Osvetlitev LED zagotavlja odlično in izjemno učinkovito osvetlitev. Njena življenjska doba je tridesetkrat daljša od običajnih žarnic, poleg tega porabi do desetkrat manj energije.
Slot-in
Odpiranje vrat brez omejitev

Zaradi funkcionalnosti odpiranja vrat hladilnika pod pravim kotom lahko vse police in posode popolnoma izvlečete. Ta rešitev je idealna za hladilnike, ki so postavljeni ob stransko steno, poleg pulta ali druge naprave.
Tehnični podatki
Ocenjena letna poraba energije: 122,64 kWh
Nivo hrupa: 38 dB
Skriti kondenzator: Stranski kondenzator
Mere (Š×V×G): 59,5 × 185 × 66,3 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 191 × 77,5 cm
Neto teža: 67 kg
Bruto teža: 69 kg
Priključna moč: 39 W
Nazivni tok varovalke: 10

Garancija : 24 mesecev.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Dodatne informacije

Energijski razred

E

Znamka

Gorenje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE R619EAXL6 – Enovratni prostostoječi hladilnik brez zamrzovalnika”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja