GORENJE SVC216FMLBK pokončni sesalnik

135,50 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

2v1 sesalec proizvajalca Gorenje z naprednimi funkcijami zagotavlja maksimalno čistočo vseh prostorov. Omogoča suho sesanje. Ponaša se z vgrajenim HEPA filtrom, ki ujame in zadrži do 99,95% prašnih delcev in alergenov.

Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: 3,99€

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Gumirana kolesa preprečujejo morebitne poškodbe občutljivejših talnih oblog, kot je npr. parket, in zagotavljajo stabilen oprijem s tlemi. Sesalnik med premikanjem po gladkih ali trdih površinah ne pušča sledov in prask.

Sesalnik je ustvarjen za hitro uporabo z vso svobodo, ki jo prinaša baterijsko polnjenje in odsotnost električnega kabla. Dosežeš lahko višje, nižje in okrog vogalov. Moč ciklona poskrbi za vse. Ko pa je posoda za prah polna, jo enostavno izpraznite.

Ko je sesalnik polno napolnjen, lahko od 21,6 V baterije pričakujete vsaj 45 minut delovanja brez izgube moči.

Uživajte v vseh prednostih pokončnega sesalnika, ki ga lahko v nekaj sekundah spremenite v ročnega. Poskrbite za vse površine – od sesanja tal do sesanja zofe, notranjosti avtomobila ali težko dosegljivih visokih polic.

Tehnološko superiorna turbo krtača s posebej širokim vrtljivim delom zagotavlja boljšo sesalno moč. Učinkovito pobira ostanke in umazanijo s trdih tal in preprog. Z enim klikom lahko notranjo krtačo snamemo in jo očistimo. Mehke podloge in stranski odbijači, so prijazni da parketa in poskrbijo, da ne poškodujemo pohištva.

Poleg motorizirane tubo krtače, sta temu uporabnemu pokončnemu sesalniku priložena tudi nastavek s krtačo za prah in ozek nastavek za sesanje rež. Uporabite ju lahko na dolgi sesalni cevi ali direktno na ročnem delu sesalnika. Z različnimi kombinacijami boste poskrbeli za vse naloge doma ali v pisarni.

Zahvaljujoč pametnemu oblikovanju, ima ta sesalnik posebej nizek doseg, kar omogoča enostavno sesanje pod omarami, zofami in drugim pohištvom. Šest LED lučk na glavi motorizirane krtače pa osvetli temnejše kote in naredi vaše delo še enostavnejše.

Sesate lahko brez skrbi, saj se status napolnjenosti baterije vseskozi jasno prikazuje na ročnem delu sesalnika. Tako ne boste nikoli ostali sredi dela.

Ko zaključite s sesanjem, preprosto obesite sesalnik na stensko bazo, ki deluje tudi kot polnilna postaja. Tako boste vedno vedeli, kje vas čaka vaš pomočnik in ta bo vedno pripravljen na naslednjih 45 minut dela.

Odstranite ročni del sesalnika in pojdite do koša za smeti. S potegom zatiča sprostite pokrov posode za prah in umazanijo preprosto iztresite v koš.

Garancija : 24 mesecev.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka

Dodatne informacije

Znamka

Gorenje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE SVC216FMLBK pokončni sesalnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja