Samsung CTR164NC01/BOL kuhalna plošča
329,90  Dodaj v košarico

Samsung CTR164NC01/BOL kuhalna plošča

329,90 

Na zalogi

Samsung keramična kuhalna plošča CTR164NC01/BOL
Keramično kuhalno ploščo priznanega proizvajalca Samsung odlikujejo pametna nadzorna plošča, programska ura, štiri kuhališča, eleganten dizajn, enostavno čiščenje in kakovostna uporaba.
Površina iz steklokeramike omogoča enostavno čiščenje. Ker keramična površina ni tako vroča kot ostale, se razlite tekočine ne zapečejo.
Štiri visokotehnološka kuhališča poskrbijo, da je vaša hrana pripravljeno hitro in izjemno kakovostno.
Opremljena je z indikatorjem preostale toplote, ki vam sporoči, kdaj je površina dovolj hladna, da se je lahko dotaknete, otroško zaščito, ki otrokom prepreči aktivacijo površine, in varnostnim izklopom, ki samodejno izklopi katerokoli kuhalno površino, na kateri se posode grejejo dolgo časa ali če po določenem času ni spremembe v nastavitvah delovanja.

Stroški dostave: 3,99€

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Kuhalna plošča SAMSUNG CTR164NC01/BOL steklokeramika. Ima štiri kuhališča in otroško zaščito. Preprosto in enostavno lahko kuhate večje jedi ali več jedi hkrati. Namestitev kuhalne plošče je vgradnja.

Keramična površina
Eleganten in prefinjen dizajn kuhalne plošče daje vaši kuhinji ekskluziven videz. Kuhanje z resničnim užitkom bo vašim jedem dalo še boljši okus!

Samodejna varnost
Naj Samsung pomiri vaše misli z našim varnostnim sistemom za izklop, tako da se naprave izklopijo kadar hočete. Med drugim ponujamo tudi otroško zaščito, ki omogoča da otroške roke ne zaidejo v težave.

Samo pobrišite
S Samsung keramičnim steklom za kuhanje bo čiščenje dokaj enostavno. Z gladko, ergonomsko zasnovo bo čiščenje enostavno tako kot brisanje z mehko krpo. Ker keramična površina ni tako vroča kot druge električne kuhalne plošče se razlite tekočine ne zapečejo. Tako lahko preživite več časa ob uživanju pri jedi kot za čiščenje kuhalne plošče.

Večnamensko območje
Povejte svojim gostom naj pridejo na obisk lačni, saj Samsung keramična kuhalna plošča vsebuje večnamensko območje, kjer se zlahka prilegajo posode kakršnekoli oblike kuhanje ali pečenje.

Tehnične podrobnosti
Barva črna

Vrsta zaslona LED

Način upravljanja na dotik

Število kuhališč 4 EA

Izhodna moč 7000 W
Kuhališče 1 desno spredaj, 1,2 kW

Kuhališče 2 levo spredaj, 2,2 kW

Kuhališče 3 desno zadaj, 2,4 kW

Kuhališče 4 levo zadaj, 1,2 kW

Napajalna raven 9

Prikaz preostale toplote / Samodejni izklop DA

Otroška zaščita / Programska ura DA

Vrsta namestitve vgradna

Zunanje dimenzije 575 × 505 × 52,6 mm

Prostor za vgradnjo 560 × 490 mm
Teža 8 kg

Dodatne informacije

Znamka

SAMSUNG

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Samsung CTR164NC01/BOL kuhalna plošča”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja