SAMSUNG WW70T4540TE/LE pralni stroj, 7 kg

436,80 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Pralni stroj z dodajanjem perila spredaj, Add Wash™, higienska para, čiščenje bobna

 1. Higiensko čiščenje
 2. Trpežno delovanje
 3. Ohranite pralni stroj čist
Garancija: 24 MESECEV
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Pralni stroj Samsung WW70T4540TE/LE omogoča globinsko čiščenje perila. Pohvali se lahko s programom za higiensko čiščenje, ki s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.

Pralni stroj za svoje delovanje uporablja inverter motor, ki poskrbi za tišje in močnejše delovanje. Ima tudi funkcijo Drum Clean, ki učinkovito očisti notranjost pralnega stroja in odstrani do 99,9% bakterij. S tem prepreči nastajanje neprijetnega vonja, brez uporabe agresivnih kemikalij.

Pralni stroj s sprednjim polnjenjem Samsung WW70T4540TE/LE se ponaša z izjemno hitrostjo centrifugiranja 1400 obr./min. Glasnost pri tem ne preseže 72 dB(A). Zmogljivost pranja oz. bobna pralnega stroja znaša 7 kg. Možno je tudi naknadno dodajanje perila, ko se je cikel že začel. Pralni stroj se lahko namreč pohvali z vratci Add Wash. Ena od pomembnih odlik pralnega stroja je protialergijski program s higiensko paro, ki lahko odstrani kar do 99,9 % bakterij oz. alergenov. Samsungov pralni stroj s sprednjim polnjenjem odlikuje tudi zmogljiv brezkrtačni digitalni inverter, s katerim je zagotovljeno močnejše, hkrati pa tišje in varčnejše delovanje. Ocenjena poraba pralnega stroja znaša 69 kWh/100 ciklov. Stroj se s tem uvršča v razred energijske učinkovitosti D. Če se znajdete v časovni stiski, vas bo rešil program za hitro pranje. Možen je tudi zamik vklopa, pralni stroj pa lahko brez težav vklopite tudi takrat, ko so v bližini majhni otroci. Poskrbljeno je namreč za učinkovito otroško zaščito. Gre za prostostoječi pralni stroj s sprednjim polnjenjem

Ključne prednosti Samsung pralnega stroja  WW70T4540TE/LE

Higienska para

Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.

Tehnologija z digitalnim inverterjem

Tehnologija z digitalnim inverterjem za tišje* in močnejše delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji. Ker v motorju ni več krtačk, je izjemno vzdržljiv, za kar jamči tudi 10-letna garancija.

Čiščenje bobna+

Naj bodo vrata in notranjost vašega pralnega stroja higiensko čista. Program čiščenja bobna+ odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj, brez dragih detergentov. Močan vodni curek in hitra centrifuga pa odstranita umazanijo s tesnila na vratih. Poleg tega vas obvesti, ko ga je treba očistiti.

Predal StayClean

Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. StayClean predal omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.

AddWash

Pralni stroj Samsung WW70T4540TE/LE energijskega razreda D se pohvali z zmogljivostjo pranja do 7 kilogramov. Odlikuje ga inovativna AddWash funkcija, ki omogoča preprosto in hitro dodajanje pozabljenih oblačil, ko ste cikel pranja že sprožili. Obenem omogoča vstavljanje ročno opranih oblačil, za katera želite, da jih stroj izpere ali ožame, dodate pa lahko tudi večjo količino mehčalca.

Predal StayClean

Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. StayClean predal omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.

Tehnične podrobnosti :

 • Zmogljivost pranja: 7 kg
 • Energijski razred: D
 • Poraba energije na cikel: 69 kWh/cikel
 • Poraba vode: 45 L
 • Učinek ožemanja: V
 • Glasnost: 72 dB
 • Največja hitrost ožemanja: 1400
 • Globina do 50 cm: Ne
 • Inverter motor: Da
 • Zamik vklopa: Da
 • Varovalo za otroke: Da
 • Posebni programi hitro pranje
 • Upravljanje na daljavo: Ne
 • Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 55 cm
 • Teža: 67 kg
 • Dodatne informacije: ADD WASH vratca

Garancija: 24 mesecev

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

 

 

Dodatne informacije

Energijski razred

D

Zmogljivost pranja (kg)

7

Znamka

SAMSUNG

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMSUNG WW70T4540TE/LE pralni stroj, 7 kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja