Košarica

Reklamacije izdelkov

Prikaži kategorije

Vsi izdelki v prodaji v  trgovini imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se obrnite na pooblaščeni servis. Spisek pooblaščenih serviserjev najdete na spletni strani proizvajalca za posamezen izdelek. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku. Garancija praviloma ne velja za: potrošni material, baterije, vrečke za sesanje, itd..

Na naš oddelek za reklamacije se obrnite v primeru spodaj naštetih primerov:

  • poškodovana pošiljka
  • skrita poškodba na izdelku
  • vračilo izdelka v 14 dneh od nakupa
  • ostale reklamacije in pomoč pri reševanju le teh

Prevzem blaga ob dostavi in reklamacije dostave -prevoza

Kupcem svetujemo, da v izogib težav morebitnih poškodb izdelka pred podpisom dostave pregledate embalažo (stiropor, karton, folija). Če je embalaža nepoškodovana, nezmečkana lahko dostavljalcu podpišete brezhibnost paketa in dostave. V primeru, da so na embalaži vidne poškodbe, udarci in podobni znaki slabega ravnanja z blagom je potrebno pred popisom od dostavljalca zahtevati zaznamek vidnih poškodb.

Preden rahlo poškodovano embalažo odprete, je smiselno narediti nekaj fotografij vidnih poškodb embalaže.

V primeri, ko na embalaži opazite večje poškodbe, vdolbine,… predlagamo da dostavljalcu pošiljko zavrnete zaradi vidnih poškodb in o tem naknadno obvestite nas. Embalažo morate hraniti dokler postopek reklamacije ni zaključen.

  • Vidne poškodbe embalaže je potrebno reklamirati vozniku takoj ob dostavi – pri dostavljalcu
  • Skrite poškodbe je potrebno reklamirati v našem oddelku za reklamacije

Morebitne zaplete ob dostavi poškodovanega paketa ali kasnejše skrite poškodbe nam lahko skupaj z dokazili pošljete na e-naslov info@bestnakupi.si

Hitra dostava

Povsod po Sloveniji že v 2 do 7 dneh

Garancija

Za vse artikle v ponudbi je na voljo garancija.

100% varna plačila

Predračun / 1stavno

Nakup na obroke

Možnost nakupa na obroke z aplikacijo 1stavno