BOSCH PIE631HC1E indukcijska kuhalna plošča 60 cm Serie 6

590,10 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Kuhalna plošča DirectSelect s PerfectFry Plus: neposreden in preprost nadzor s temperaturnim senzorjem za preprečevanje prismojevanja.

 • DirectSelect: neposredna in preprosta izbira želenega kuhališča, moči in dodatnih funkcij.
 • PerfectFry Plus: poslovite se od skrbi, da bi se vam kaj zažgalo.
 • Pametna kuhinjska napa: kuhinjska napa se med kuhanjem samodejno prilagodi nastavitvam kuhalne plošče.
 • Gumb za priljubljene nastavitve: prilagodite kuhalno ploščo s Home Connect aplikacijo.
 • Home Connect: pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.
 • * za 5 LETNO GARANCIJO potrebna registracija na :  https://www.bosch-home.si
Garancija: 5 LETNA GARANCIJA - BOSCH **
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

DirectSelect

So vas že kdaj zmedle nastavitve kuhalne plošče? Intuitivna upravljalna plošča DirectSelect s podporno osvetlitivijo omogoča izbiro kuhališča in nastavitev tiste stopnje moči, ki jo želite – neposredno, hitro in preprosto.

PerfectFry Plus

Prava temperatura je ključna za praženje. Ob previsoki temperaturi se bo tudi najboljši steak prehitro spekel ali zažgal. S PerfectFry Plus je to preteklost. Senzor PerfectFry Plus prikazuje in neprestano nadzira temperaturo ponve ter preprečuje, da bi se jed zažgala. Popolne rezultate boste dosegli tudi pri številnih drugih jedeh, pri katerih lahko izbirate med 11 vnaprej določenimi temperaturami v razponu od 70 °C do 220 °C.

Pametna kuhinjska napa

Zdaj se posvetite kuhanju, ostalo prepustite nam. Kuhinjska napa se samodejno prilagaja glede na vašo kuhalno ploščo in povezan Home Connect račun. To omogoča algoritem, ki prilagodi moč nape nastavitvam kuhalne plošče. V kuhinji ni neprijetnih vonjav in pare, poleg tega pa vam ni treba z nape nikoli čistiti prstnih odtisov. To je nov, preprost način kuhanja.

Gumb za priljubljene nastavitve

Odslej so vaša vsakdanja opravila, kot je skuhati popolno jajce v 5 minutah in 45 sekundah, še preprostejša. Z gumbom za priljubljene nastavitve lahko shranite popolno kombinacijo nastavitev, kot sta stopnja moči in časovnik. Ali pa dodate upravljanje osvetlitve usklajene nape. Preprosto povežite kuhalno ploščo z računom za Home Connect in zlahka začnite nov dan.

Daljinsko diagnosticiranje

Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Če težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

 

Frying Sensor Assistant

Nastavitev prave temperature je zdaj lažja kot kdajkoli. Frying Sensor Assistant vam omogoča da po najljubših receptih skuhate popolne jedi. Preprosto izberite recept v eni od svojih aplikacij z recepti ali vprašajte Alexo, kakšna je prava temperatura. Prava nastavitev temperature tipala za senzor PerfectFry Plus bo poslana vaši kuhalni plošči in takoj lahko začnete kuhati. S svojo napredno tehnologijo senzor samodejno uravnava temperaturo v ponvi in zagotavlja, da obrokov ne boste nikoli več zažgali.

Zaobljena oblika

Zaobljena oblika: eleganten in privlačen dizajn z zaobljenim prednjim delom.

Upravljanje z napo prek kuhalne plošče

S funkcijami nape upravljajte prek vaše kuhalne plošče. Tako električna kuhalna plošča in z njo povezana napa sta opremljeni z modulom Wi-Fi, ki jima omogoča medsebojno interakcijo. Ob vklopu kuhalne plošče se avtomatsko vklopi tudi napa in prične odvajati nadležno paro takoj, ko začnete kuhati. Ko zaključite s kuhanjem, napa še kratek čas deluje in se nato avtomatsko izklopi, tako da ste lahko prepričani, da bodo neprijetne kuhinjske vonjave resnično izginile. Če želite z napo neposredno upravljati, na upravljalnem vmesniku kuhalne plošče z enim dotikom tipke enostavno vklopite ročni način. S stopnjami moči nape lahko nato upravljate prek uporabniškega vmesnika na kuhalni plošči. Poleg stopnje odvajanja lahko prek kuhalne plošče nastavite tudi osvetlitev nape. Z le enim sklopom upravljalnih enot lahko nadzorujete vse: vašo kuhalno ploščo in vašo napo.

 

PowerBoost (indukcija)

Ko želite pripraviti hitre in preproste obroke še hitreje, vam pomaga PowerBoost. Ta praktična funkcija poveča zmogljivost za izredno hitro segrevanje. Uporabite jo na svoji indukcijski kuhalni plošči, da zavrete velike količine vode – segreli jo boste skoraj 35 % hitreje v primerjavi z najvišjo stopnjo moči. Temu se reče ekspresno kuhanje!

Funkcija premora
Morate včasih med kuhanjem preusmeriti pozornost na kaj drugega? Zdaj lahko prekinete segrevanje in blokirate vse gumbe na kuhalni plošči. Ne glede na to, ali zazvoni pri vratih, vas kdo pokliče po telefonu ali želite vmes le očistiti stekleno površino. Preprosto nadaljujte s kuhanjem najkasneje po 10 minutah.

QuickStart

Funkcija QuickStart zazna, kam ste postavili lonec, in na upravljalnem vmesniku avtomatsko prikaže ustrezno kuhališče. Nemudoma lahko pričnete s kuhanjem in takoj izberete želeno nastavitev kuhanja za vaš lonec.

ReStart
Če kuhalno ploščo izklopite, za kratek čas shrani zadnje izbrane nastavitve. Če kuhalno ploščo čez kratek čas ponovno vklopite, bodo nastavitve še vedno na voljo.

Ugasne, ko se čas izteče.

Ko se nastavljeni čas izteče, se dodeljeno kuhališče samodejno izklopi. To vam prihrani še en gib roke.

Otroška ključavnica

Sedaj otroci ne morejo več pomotoma prižgati kuhalne plošče. Funkcija Child Lock prepreči nepooblaščeno uporabo kuhalne plošče z enim dolgim pritiskom na gumb.

Tehnologija indukcije

Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami. To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.

Tehnične lastnosti

 • Osnovna barva izdelka: Črna
 • Skupina izdelkov: Kuhalna plošča
 • Blagovna znamka: Bosch
 • Tip konstrukcije: Vgrajeni
 • Vrsta dovodne energije: Električni
 • Skupno število položajev, ki se lahko istočasno uporabljajo: 4
 • Število indukcijskih plošč: 4
 • Položaj upravljalne plošče: Spredaj
 • Osnovni material površine: Steklokeramika
 • Vrsta okvirja: Poševna spredaj
 • Priključna moč: 7400 W
 • Dolžina priključnega kabla: 110 cm
 • Tip vtiča: brez vtiča (električni priključek opravi električar)
 • Zmožnost brezžične komunikacije: Da, vstavljeno
 • Uporabljena komunikacijska tehnologija: WiFi
 • Vrsta oddaljenega dostopa: LANa
 • Glavno stikalo za vklop/izklop
 • Varnostna naprava: Funkcija premor, funkcija upravljanja moči, otroška ključavnica, prepoznavanje ponve, varnostni časovni izklop
 • Časovnik
 • Dimenzije aparata (V x Š x G): 5,1 x 59,2 x 52,2 cm
 • Dimenzije niše (V x Š x G) : 5,1 x 49-50 x 49-50 cm
 • Bruto masa: 13,3 kg

Dodatne informacije

Znamka

Bosch

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH PIE631HC1E indukcijska kuhalna plošča 60 cm Serie 6”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja