BOSCH WGB254A0BY pralni stroj Serie 8

1.144,80 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Izjemen pralni stroj s tehnologijo i-DOS in detergent scan, ki ga poganja Home Connect varčuje z vodo in detergentom. Poveča vaše prihranke energije z A-20%* in zahvaljujoč parnemu programu Iron Assist zmanjšuje vaš kup za likanje.

 • i-DOS s skeniranjem pralnega sredstva: preskočite ročno doziranje in prihranite pri pralnem sredstvu.
 • IronAssist: do 50 % manj mečkanja.
 • i-DOS: samodejno natančno odmerja potrebno količino pralnega sredstva in vode.
 • Mini Load – program za eno samo oblačilo.
 • Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo za lažje vsakdanje življenje.
Garancija: 24 MESECEV

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

i-DOS s skeniranjem pralnega sredstvaPreskočite ročno doziranje ter zdaj še laže prihranite pri vodi in pralnem sredstvu. Samodejno doziranje i-DOS s skeniranjem pralnega sredstva zagotavlja, da vaš pralni stroj porabi ravno pravšnjo količino pralnega sredstva in mehčalca. Po zaslugi aplikacije za skeniranje pralnega sredstva lahko z aplikacijo Home Connect preprosto skenirate embalažo detergenta in mehčalca. Aplikacija samodejno prejme ustrezne podatke o količini doziranja in trdoti vode za optimalne nastavitve pralnega stroja in s tem popolne rezultate ob hkratnem varčevanju z viri.

Dozirna avtomatika i-DOSZ avtomatskim sistemom doziranja i-DOS si zagotovite največjo učinkovitost pri negi perila. Enostavno napolnite predal za detergent in mehčalec, senzorji i-DOS pa bodo odmerili natančno količino detergenta in vode za vsako pranje, eno za drugim. Tako prihrani detergent in prepreči nepotrebno izpiranje.

Iron AssistKako do oblačil brez gub z najmanj truda? Iron Assist nežno obdela sveže oprane in posušene kose perila s paro v samo 20 minutah. Prav tako zgladi gube na prej nošeni srajci ali hlačah. Preprosto postavite perilo v stroj in pustite, da Iron Assist naredi ostalo. Zmanjša gube do 50 %* in s tem vaš kup za likanje. Test št. E-0323-PT-22 Deutschen Institute für Textil- und Faserforschung Denkendorf (DITF) z dne 12. 7. 22, povezan z zmanjševanjem mečkanja komercialnih bombažnih oblačil (majic in srajc) med programom Iron Assist v skladu z DIN EN ISO 15487 v primerjavi s tekstilom, ki ni obdelan z Iron Assist.

Mini loadImate majico s kratkimi rokavi in ​​kavbojke za pranje, vendar ne dovolj za polno polnjenje? Izberite program Mini Load. Omogoča vam pranje posameznih stvari ali zelo majhnih količin brez trošenja virov. To je hiter, učinkovit in trajnosten način čiščenja posameznih kosov.

Home ConnectPrihodnost je tukaj in že trka na vrata. Home Connect opremlja vaše aparate s pametno tehnologijo in vam omogoča, da z aparati upravljate prek telefona ali tablice.

Easy Start GuideIzbira pravega programa za vaše perilo je lahko zapletena, če ne izberete pravilno, pa rezultati pranja morda niso najboljši. Funkcija Easy Start Guide v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – neposredno prek vaše mobilne naprave. Vsakokrat. In pri vsakem pranju. Vse, kar morate storiti, je, da v aplikaciji Home Connect vnesete barvo perila, vrsto blaga in stopnjo umazanosti. Tako boste z lahkoto izbrali pravi program in po vsakem pranju dobili popolne rezultate.

Daljinsko nadzorovanje in upravljanjeNihče ne uživa v pranju perila. Še posebej takrat, ko se vam mudi, pa morate počakati, da pralni stroj konča. Pralni stroji Bosch s funkcijo daljinskega nadzora in upravljanja Home Connect vam zdaj samo z dotikom gumba omogočajo popoln nadzor nad pranjem perila. Preprosto uporabite svojo mobilno napravo in udobno upravljajte ter nadzorujte svoj pralni stroj z aplikacijo Home Connect. Z dostopom do pralnega stroja tudi na poti lahko zdaj svoj dom upravljate kot si želite, tudi ko niste doma.

Funkcija obveščanjaČakanje, da vaš pralni stroj zaključi s pranjem, je zamudno in povzroča nepotreben stres, še posebej takrat, ko imate natrpan urnik. Home Connect vas pomiri in vam pomaga, da pametneje porabite svoj čas. Če želite, vam lahko pralni stroj pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvešča o trenutnem stanju programa in drugih koristnih informacijah. Večopravilnost doma in zunaj njega je pravkar postala malo lažja.

Servis na pametnejši način.Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Če težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Home ConnectPo zaslugi našega partnerstva s tehnologijo Amazon Alexa lahko zdaj upravljajte pralni stroj kar z glasom. Preverite, če je ustrezna funkcija “Home Connect” v aplikaciji Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Aktivirajte funkcijo, da vzpostavite povezavo med aplikacijo Amazon Alexa in pralnim strojem.

Energijski razred AZ uporabo energijsko varčnih aparatov prihranite dragocene vire. Zato je ob nakupu gospodinjskih aparatov priporočljivo razmišljati o nizkih vrednostih porabe energije in vode. Energijska nalepka navaja razred učinkovitosti (od A do G), raven hrupa, prostornino ter porabo vode in energije posameznega pralnega stroja. Po zaslugi izredno učinkovitega sistema za varčevanje z energijo naši pralni stroji Bosch pri vsakem pranju dosegajo najboljši energijski razred A ob enaki kakovosti pranja.

Energijski razred A–20 %Energijsko varčni pralni stroji s popolnimi rezultati pranja prihranijo celo 20 % več energije od aparatov energijskega razreda A.

Active Water PlusNe glede na to, kako malo perila perete. Naša tehnologija Active Water Plus daje popolne rezultate, saj za posamezno pranje porabi samo toliko vode, kot je potrebno. Za zelo učinkovito porabo vode tudi pri manjši količini perila. Po zaslugi zelo učinkovite tehnologije upravljanja z vodo funkcija samodejno ugotovi točno količino perila in natančno prilagodi porabo vode. Prihranite do 50 % vode, ko perete manjše količine perila.

SpeedPerfectKadar je čas pomemben, pralni stroji s sistemom SpeedPerfect skrajšajo čas pranja do 65 %* brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila. *Razlika med trajanjem programa Easy Care 40°C in programa Easy Care 40°C v kombinaciji z možnostjo SpeedPerfect.

AntiStainIzbira pravega programa za posamezen madež je lahko precej zapletena. Sistem AntiStain odstrani 16 vrst najtrdovratnejših madežev, od masti in krvi do kozmetike in čaja. Pralni stroj glede na tip madeža samodejno nastavi temperaturo, gibanje bobna in čas namakanja, preden se zažene vaš izbrani program pranja. Ne glede na to, kako trdovraten je madež, AntiStain vam pomaga, da se ga z lahkoto znebite.

Funkcija ReloadSte pozabili dodati otroško nogavico ali majico s kratkimi rokavi? Ni problema! Funkcija Reload vam omogoča enostavno dodajanje ali odstranjevanje oblačil med pranjem*. Enostavno pritisnite gumb za ponovno polnjenje in odprite vrata, nato dodajte pozabljene kose in nadaljujte s pranjem. *Kot varnostno funkcijo ne morete uporabiti funkcije Reload, če je temperatura pene nad 50 °C ali je nivo vode previsok.

AquaStopGarancija Bosch AquaStop ponuja zaščito pred škodo zaradi izliva vode skozi celotno življenjsko dobo aparata. Naši pralni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar preprečuje vsakovrstno škodo zaradi vode, naj bo to v dovodni cevi ali zaradi puščanja stroja.

EcoSilence DriveHrup v vašem domu je lahko moteč. Zato smo za naše pralne stroje zasnovali motor EcoSilence Drive™. Brezkrtačni, energijsko učinkovit motor zmanjšuje trenje za tiho delovanje, zato smo ga zasnovali za še posebej dolgo življenjsko dobo.

10 kg VarioDrumNaš velik boben omogoča, da se voda in pralno sredstvo med pranjem učinkovito porazdelita. Zdaj lahko z velikim bobnom VarioDrum operete do 10 kg perila; dovolj prostora, da se perilo nežno premika, tudi veliki kosi, kot so posteljna pregrinjala ali posteljnina. Rezultat: 10 kg popolnoma čistega perila.

Avtomatski programiZdaj je otroško preprosto doseči popolne rezultate pranja. Samo napolnite boben in pritisnite gumb »Start«. Pralni stroj s samodejnim programom vse parametre samodejno prilagodi potrebam vašega perila in vsakič zagotovi popolno pranje.

Hygiene PlusVčasih čisto preprosto ni dovolj čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Med pralnim ciklom ohranja konstantno temperaturo, z dodatnim ciklom izpiranja na koncu pa zagotovi higiensko čistočo perila ter še posebej učinkovito uniči bakterije in pršice. Rezultat: higienski rezultati pranja, pri katerem se uniči 99,99 % običajnih bakterij – in to celo pri 40 °C.

Udobno upravljanje na dotikUporabniku prijazna nadzorna plošča na dotik vam omogoča hitro in enostavno iskanje programa, ki ga potrebujete. Ergonomsko nameščena in nagnjena proti vam na sprednji strani stroja, velika, elegantna nadzorna plošča zasveti, ko vklopite aparat, in vas vodi do pravega programa ali funkcije. Tako lahko z lahkoto zaženete stroj in nadaljujete z drugimi opravili.

VarioDrumS pogostim pranjem lahko uničite svoja najljubša oblačila ali občutljive kose oblačil. Edinstvena patentirana struktura sistema VarioDrum nežno in učinkovito opere vse vrste oblačil ne da bi se pri tem vaši najbolj priljubljeni kosi raztegovali, mečkali ali poškodovali, saj enakomerno razporeja vodo. Odvisno od izbranega programa zasnova bobna z izboklinicami v obliki kapljic in asimetričnimi lopaticami nežno obrača perilo na sredino bobna, ne glede na smer vrtenja. S tem ne zagotovite le intenzivnega čiščenja bolj umazanih oblačil, ampak veliko hitrejše in učinkovitejše čiščenje vseh oblačil v bobnu. Privoščite svoji garderobi čiščenje profesionalne kakovosti.

Protivibracijska oblogaInovativna oblika obloge Anti Vibration ni le magnet za poglede: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Izboljšana izolacija obenem znižuje raven hrupa, zaradi česar so pralni stroji Bosch izjemno tihi celo med ožemanjem.

Super Quick 30Super Quick 30 je priročna metoda za osvežitev rahlo umazanega perila v 30-ih minutah.

Upravljalni gumbi na dotikPoslovite se od zapletenih upravljalnih plošč pralnih strojev z našo ploščo za upravljanje na dotik. Intuitivna zasnova vam omogoča preprosto prilagoditev pralnega cikla, ne da bi si morali kaj dosti pomagati z navodili za uporabo. Doživite priročnost preprostega upravljanja z našimi upravljalnimi gumbi na dotik.

Funkcija TimeDelayPreprosto zamaknite začetek pralnega cikla, da bo vaše perilo nared, ko ga potrebujete. Če greste spat, lahko preprosto zamaknete začetek pranja in perilo bo nared zjutraj. Pri pralnih strojih Bosch s funkcijo TimeDelay lahko v okviru naslednjih 24 ur izberete čas, ko mora biti vaše perilo nared.

Ustvarjen za pranje vaših športnih oblačil.Poseben program za športna oblačila z nizkimi temperaturami pranja od “hladne” do 40 °C. Kratko ožemanje in hitro sušenje na koncu zmanjšata tudi mečkanje.

AutoWashAvtomatsko zazna količino, material in stopnjo umazanosti oblačil ter temu primerno prilagodi temperaturo vode in hitrost pranja.

Tehnične informacije :

 • Dozirna avtomatika i-DOS
 • Zmanjša gube in vaš kup za likanje
 • Hiter in okolju prijazen način pranja
 • Poskrbite za svoje perilo na daljavo
 • Funkcija obveščanjaRazred energijske učinkovitosti¹: A
 • Zmogljivost pranja: 1 – 10 kg
 • Trajanje programa⁴: 3:50 h:min
 • Razred učinkovitosti ožemanja: B
 • Hitrost ožemanja: 400 – 1400 o/min
 • Glasnost ožemanja: 71 dB (A) re 1 pW
 • Razred emisij akustičnega hrupa: A
 • Standardni programi: Bombaž, Enostavna nega, Občutljivo perilo/svila, Volna/ročno pranje
 • Samodejni program: senzorsko vodeno pranje in doziranje
 • Iron Assist: parni program, ki zmanjša gube na suhih oblačilih
 • Posebni programi: Ožemanje/črpanje, Avtomatika, Higiena Plus, Programi preko aplikacije, Iron Assist, Ekstra kratek 15’/30′, Hitro/mešano, Šport/fitnes, Izpiranje
 • Programi preko aplikacije: Avtomatsko nežno, Puh, Čiščenje bobna (z opomnikom), Srajce/bluze, Jeans/temno perilo, Outdoor
 • Home Connect: daljinsko spremljanje in nadzor, upravljanje z energijo, diagnostika na daljavo, programi preko aplikacije. Svojo napravo vedno posodabljajte s posodobitvijo vdelane programske opreme.
 • i-DOS: popolnoma avtomatsko doziranje tekočega detergenta in mehčalca
 • Samodejno odstranjevanje madežev – 6 madežev s pritiskom na gumb, 10 nadaljnjih madežev prek aplikacije Home Connect
 • TouchControl tipke: Osnovne nastavitve, Vklop/izklop, Odlog konca programa, Izbor madežev, i-DOS 1, i-DOS 2, Otroška varnostna ključavnica, Memory, Več možnosti, Zagon na daljavo, Start/pavza z možnostjo kasnejšega dodajanja perila, Temperatura, SpeedPerfect, Predpranje, Vrtljaji ožemanja, Intenzivno izpiranje, Mini Load – pranje posameznih kosov perila, Brez izpiranja
 • Funkcija dodajanja perila: funkcija dodajanja perila vam omogoča dodajanje perila tudi po zagonu programa pranja
 • Elegantna in ergonomsko nagnjena nadzorna plošča za enostavno uporabo
 • 4D sistem za pranje: visoko učinkovita penetracija vode in detergenta v tkanino za brezhibne rezultate
 • Higiena Plus: čisto perilo in učinkovito uničevanje mikrobov
 • Mini Load: učinkovito opere posamezne kose perila in majhne količine perila
 • LED osvetlitev notranjosti bobna
 • Vario boben: nežnejše in intenzivnejše pranje
 • 32 cm odprtina vrat, kromirana črno-siva in kot odpiranja 182°
 • Funkcija za dodajanje perila
 • EcoSilence Drive: tiho delovanje motorja z zelo dolgo življenjsko dobo
 • AntiVibration Design: tišji in stabilnejši stroj
 • ActiveWater Plus: za zelo učinkovito porabo vode tudi pri majhnih obremenitvah, zahvaljujoč samodejnemu zaznavanju teže
 • Zvočna izolacija s spodnjim pokrovom
 • AquaSensor za optimalne rezultate izpiranja
 • AquaStop: Bosch garancija v primeru škode zaradi vode – za celotno življenjsko dobo aparata*
 • Izbirnik programa na dotik z gumbi na dotik
 • Sistem za zaznavanje pene
 • Prikaz predoziranja
 • Kontrola neuravnoteženosti stroja
 • Zaklepanje nastavitev pred otroci
 • Zvočni signal ob koncu programa
 • Enostavno čiščenje predala za detrgent
 • Števec uporabe: šteje dokončane programe
 • Nadzor porazdelitve teže perila
 • Prepoznavanje stopnje umazanosti perila
 • Nadzor penjenja
 • Digitalni prikazovalnik preostalega časa
 • Prikaz faz delovanja: LED zaslon
 • Seznam programov: Program Enostavno za nego, Program Fino perilo, Program Kuhano/pisano perilo, Program Volna – ročno pranje
 • Možno število vrtljajev ožemanja: Variabilno
 • Izklop ožemanja
 • Možnosti izbire temperature pranja: Steps
 • Tehtanje
 • Zmožnost brezžične komunikacije: vstavljeno
 • Uporabljena komunikacijska tehnologija: WiFi
 • Vrsta oddaljenega dostopa: LAN
 • Možnost oddaljene posodobitve
 • Možnost oddaljene posodobitve za vzdrževanje
 • Možnost glasovnega upravljanja: Yes, with optional accessory
 • Funkcija zaščite proti mečkanju: Zaščita pred mečkanjem ob koncu programa
 • Odpiranje vrat: Ročaj
 • Material kadi: Plastika
 • Prostornina bobna: 70 l
 • Material bobna: nerjaveče jeklo
 • Možnost zamika vklopa ali zamika izklopa: Stop
 • Maks. čas zamika izklopa: 24 h
 • Notranja luč
 • Vrsta notranje osvetlitve: LED light
 • Tip zaščite pred prelivom: Aquastop
 • Višina odstranljivega delovnega pulta: -5 cm
 • Neto masa: 82,6 kg
 • Dimenzije aparata (V x Š x G): 84,5 x 59,8 x 59 cm

 

Garancija: 24 mesecev

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

Dodatne informacije

Energijski razred

A

Znamka

Bosch

Zmogljivost pranja (kg)

10

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOSCH WGB254A0BY pralni stroj Serie 8”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja