GORENJE GEIT6C60XPG štedilnik

609,20 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Gorenje indukcijski štedilnik ima štiri indukcijska kuhališča ter prostorno večsistemsko pečico. Nudi enostavno upravljanje na dotik in spremljanje delovanja na IconLed programski uri. Odlikuje ga prostorna 71-l pečica, primerna tudi za večje pladnje, ki zagotavlja enakomerno pečenje hrane, ne glede na postavitev pladnja v pečici. Na spodnjem delu se nahaja prostoren predal za shranjevanje pladnjev.
• Preprosta rešitev za velike posode
• Kuhinja, varna tudi za otroke
• Enostavno čiščenje
• Ko hočeš narediti vse
• Dovolj je le nežen dotik

DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

OPIS :

Naj se peka začne
HomeMade zaobljena oblika pečice posnema klasično peč na drva. Z izboljšanim pretokom zraka in novo obliko grelnika zagotavlja pečica enakomerno temperaturo po vsej prostornini, zaradi česar vas ne bo več skrbela neenakomerna peka.

AquaClean
Čiščenje pečice ne bo več zamudno in naporno delo. V pečico postavite pol litra vode in vklopite funkcijo AquaClean. V 30 minutah se bodo madeži in ostanki maščobe omehčali do stopnje, ki omogoča hitro in enostavno brisanje. Brez drgnjenja.

Zmogljiva indukcija
Indukcijska kuhališča se segrejejo dvakrat hitreje kot HiLight kuhališča, zaradi česar so razmeroma bolj varčna in varna. Indukcijska kuhalna plošča segreje samo dno posode, preostala površina kuhalne plošče pa ostane hladna in vedno varna na dotik. Temperatura se nastavi takoj, s preprostim dotikom, kar zmanjša nevarnost prevretja. S tako kuhalno ploščo stopljena čokolada, prefinjene omake in druge temperaturno občutljive mojstrovine postanejo preprosto opravilo.

SuperSize
Štedilniki Gorenje ponujajo povečano površino za pečenje in uporabo ekstra velikih pekačev. Inovativne rešitve omogočajo optimizirano porabo energije in enakomerno kuhano hrano ne glede na količino. Celotna širina pečice je učinkovito izkoriščena, medtem ko vrhunska tehnologija poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh ravneh.

Pečenje na več nivojih hkrati
Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pozicijami pladnjev in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih, ker je prostornina pečice večja, je tudi pregled odličen.

PODROBNO:
Preprosta rešitev za velike posode
Indukcijsko kuhališče z dvema poljema, ki ju je mogoče povezati, poenostavi kuhanje v zelo velikih loncih. S preprostim dotikom se dva ločena kuhalna polja povežeta v enega. Popolna rešitev za sočasno pripravo večjih kosov hrane in prilog.
Kuhinja, varna tudi za otroke
Funkcija ChildLock je idealna za vse, ki imajo doma majhne otroke. Tudi brez nadzora so otroci v kuhinji varni, saj ta funkcija preprečuje ponastavitev parametrov ali spreminjanje nastavitev na kuhališču.
Enostavno čiščenje
AquaClean nudi odlično pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Dovolj je, da v pekač nalijete pol litra vode in po vsaki peki vklopite AquaClean. Že v 30 minutah so rezultati vidni na celotni površini in pekačih. Madeži in maščobe se zmehčajo in jih je mogoče enostavno obrisati.
Ko hočeš narediti vse
Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pozicijami pladnjev in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih, ker je prostornina pečice večja, je tudi pregled odličen.
Dovolj je le nežen dotik
Le nežen dotik je potreben, da se vrata štedilnika gladko in brez hrupa zaprejo.

FUNKCIJE:
Pizza funkcija
Najboljša pica v mestu

Program omogoča nastavitev temperature do 300 °C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot.

FrozenBake
Najhitrejši način za peko zmrznjenih dobrot

Učinkovit program pečenja je idealna izbira za vso zmrznjeno hrano in predpripravljene jedi.

AirFry
Za zdrava razvajanja

Sedaj lahko uživate v hrustljavi in okusni ocvrti hrani brez dodatnih kalorij. Pečenje z vročim zrakom namreč ne zahteva maščob za doseganje hrustljave zlate skorje. V kombinaciji s posebnim perforiranim pekačem (odvisno od modela), ki zajame jed z vseh strani, lahko dosežete še boljše rezultate pečenja. Primerno za manjše kose mesa, rib, zelenjave in vnaprej pripravljenih zamrznjenih jedi, kot so pomfrit in piščančji medaljončki.

Oblika HomeMade
Vsakokrat enakomerno pečeno

Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici. Nikoli več ne bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.

Tehnologija MultiAir
Popolno z vseh strani

Tehnologija MultiAir zagotavlja optimalno kroženje zraka v pečici. Premišljeno nameščene prezračevalne odprtine na hrbtni strani ter edinstvena zaokrožena oblika zagotavljajo enakomerno razporeditev zraka po celotni pečici. Ventilator potiska vroč zrak po celotni prostornini pečice, zaradi česar je hrana popolno pečena z vseh strani. Dinamično gibanje zraka omogoča tudi sočasno pečenje na več nivojih hkrati brez mešanja vonjav ali okusov.

AquaClean
Enostavno, sprotno čiščenje

AquaClean nudi pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Po vsakem pečenju v pekač natočite pol litra vode in vključite funkcijo AquaClean. Že v 30 minutah so vidni rezultati na celotni površini pečice in pekačih. Madeži in maščobe se zmehčajo in jih lahko enostavno obrišete stran.

BigSpace
Prostorna notranjost

Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna zasnova s povečano notranjostjo omogoča v celoti izkoriščeno širino pečice. Na pekačih je več prostora, hkrati pa vrhunska tehnologija poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.

BridgeZone
Preprosta rešitev za velike posode

Indukcijsko kuhališče z dvema poljema, ki ju je mogoče povezati, poenostavi kuhanje v zelo velikih loncih. S preprostim dotikom se dva ločena kuhalna polja povežeta v enega. Popolna rešitev za sočasno pripravo večjih kosov hrane in prilog.

ChildLock
Kuhinja, varna tudi za otroke

Funkcija ChildLock je idealna za vse, ki imajo doma majhne otroke. Tudi brez nadzora so otroci v kuhinji varni, saj ta funkcija preprečuje ponastavitev parametrov ali spreminjanje nastavitev na kuhališču.

Defrost
Enostavno in učinkovito odtaljevanje

Gorenjevi štedilniki s pečico izstopajo z učinkovito funkcijo odtaljevanja, ki bo enakomerno odtajala katerikoli globoko zamrznjen izdelek. Preprosto nastavite čas, ostalo pa prepustite pečici!

FastPreheat
Za ideje v zadnjem trenutku

OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 4,5 minutah, kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

GentleClose
Dovolj je le nežen dotik

Le nežen dotik je potreben, da se vrata štedilnika gladko in brez hrupa zaprejo.

Indukcija
Hitro in učinkovito kuhanje, preprosto čiščenje

Indukcijska kuhališča se segrejejo dvakrat hitreje kot kuhališča s HiLight greli, zato so varčnejša in varnejša. Pri kuhanju na teh kuhališčih se segreva samo dno posode, medtem ko preostala površina ostaja hladna in varna za dotik. Temperaturo lahko spremenimo v trenutku, z dotikom. Enostavno upravljanje omejuje nevarnost prekipevanja. Tudi taljenje čokolade, priprava delikatnih omak ali drugih občutljivih mojstrovin so naenkrat postala popolnoma preprosta opravila.

Pečenje na več nivojih
Več jedi, hkrati

Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pladnji in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo enakomerno pečenje hrane na vseh nivojih. Poleg tega večja prostornina pečice zagotavlja boljši pregled nad pečenjem.

PowerBoost
Kuhanje s previjanjem časa naprej

Funkcija PowerBoost zagotavlja visoko intenziteto toplote v posodi in znatno skrajša čas kuhanja. Za segrevanje dveh litrov vode do vrelišča potrebujete zgolj 5 minut, ker je zares časovno učinkovito. S funkcijo PowerBoost boste prihranili čas, energijo in denar.
Snemljiva steklena vrata
Enostaven dostop, enostavno čiščenje

Steklena vrata se lahko enostavno odstranijo, kar omogoči enostavnejše čiščenje in sijajen pogled v pečico.
SilverMatte
Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka

Kakovost in vrsta emajla sta izjemno pomembni za štedilnik in njegovo delovanje. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremno vročino. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikropor, je površina pečice in pekača odporna na najvišje temperature. Notranja prevleka odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo, zato je notranjost pečice vedno sterilna in varna.
Predal za shranjevanje
Vse na dosegu rok

Večina štedilnikov ima priročen predal z veliko prostora za shranjevanje pekačev in drugih pripomočkov za kuhanje.

SuperSize
Pripravljeni na XXL recepte

Štedilniki Gorenje nudijo večjo površino za pečenje in uporabo zelo velikih pekačev. Inovativne rešitve omogočajo optimizirano porabo energije in enakomerno pečeno hrano, ne glede na količino. Izkoriščena je celotna širina pečice, medtem ko vrhunska tehnologija poskrbi, da je hrana enakomerno pečena z vseh strani.

TouchControl
Enostavno upravljanje z dotikom

Moderna senzorska tehnologija omogoča enostavno upravljanje z dotikom. Upravljalni modul je eleganten in hkrati enostaven za čiščenje.

Tehnične podrobnosti :
• Osnovna barva: Inox
• Energijski razred: A
• Tip kuhališča: Indukcijsko
• Plošča: 4 kuhalne plošče
• Funkcija mostu – za povezovanje velikih loncev
• Večsistemska pečica
• Funkcija odtaljevanja
• Hitro segrevanje pečice
• Upravljanje na dotik
• Prostornina pečice: 71 l
• Funkcije pečice: Hitro segrevanje, Spodnje in zgornje grelo z ventilatorjem, AirFry, Okroglo grelo, Spodnje in zgornje grelo,
Veliko infra grelo, Funkcija pizza, Peka zamrznjenih živil, Odtaljevanje, AquaClean
• Oprema: 1 x globok pekač, 1 x plitek pekač
• Enonivojska vlečna vodila z delim izvlekom
• Tečaj vrat: nežno zapiranje
• Dvojna steklena vrata z enojno refleksijo na pečici
• Dimenzije (V x Š x G): 85 x 60 x 60 cm
• Bruto teža: 49,5 kg

Garancija 5 let.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Dodatne informacije

Znamka

Gorenje

Energijski razred

A

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE GEIT6C60XPG štedilnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja