GORENJE GV693C60UVAD vgradni pomivalni stroj

630,80 

Na zalogi. Rok dobave: 2 - 5 dni.

Gorenje GV693C60UVAD vgradni pomivalni stroj z UV tehnologijo ima antibakterijski učinek. ConnectLife omogoča daljinsko upravljanje. Opremljen je z invertskim motorjem in sistemom za SmartDosing.

Pomivalni stroj  ima prostor za pranje do 16 standardnih pogrinjkov naenkrat. Odlikuje ga 7 programov pomivanja. Pomivalni stroj ima številne uporabne funkcije, npr. možnost vklopa funkcije 3 v 1 kar pomeni, da stroj v primeru uporabe tabletke prilagodi proces pomivanja in tako dodatno ne porablja sredstva za sijaj, samočistilni filter, SpeedWash in možnost zakasnitve začetka pomivanja do 24h. Stroj ima prilagodljivo spodnjo in zgornjo košaro. Ponaša se s popolnim AquaStopom in spada v energijski razred C, ter ima glasnost 39dB. Konec pomivanja označujeta zvočni in svetlobni signal.

Garancija: 5 LETNA GARANCIJA
DODATNE STORITVE: Več informacij

Stroški dostave: DOSTAVA GRATIS

Dostava

Ta izdelek dostavimo v 2 do 7 dneh.

Garancija na zadovoljstvo

14-dnevni rok vračila izdelka.

Evropska kakovost
Izdelano v EU

Gorenjeve pomivalne stroje razvija ekipa strokovnjakov, ki so pionirji najnovejših tehnoloških trendov, v našem centru za raziskave in razvoj na Švedskem. Vsak aparat je skrbno zasnovan in izdelan v Evropi, da kar najbolje ustreza vašim potrebam.

Pametno doziranje
Brez dodajanja detergenta tudi do enega meseca

Unikaten sistem pametnega doziranja vam prihrani čas, detergent in energijo. Dozirno posodo preprosto napolnite z detergentom. To bo zadoščalo za pomivanje do enega meseca oziroma 20 ciklov pomivanja. Glede na program, ki ga izberete, bo pomivalni stroj samodejno odmeril optimalno količino detergenta. Dozirna posoda je odstranljiva in enostavna za čiščenje.

ExtraHygiene z UV tehnologijo
Vedno popolnoma čist pomivalni stroj

Pravi antibakterijski učinek tudi pri nižjih temperaturah pomivanja (npr. Eco 55°C). Funkcijo UV, ki je nameščena v hidravlični sistem, aktivirate s tipko UV. Uporablja se lahko pri Eco, Auto, Intensive, Daily, Night, Hygiene in odstrani do 99,9 % bakterij in virusov.

SmartUltra Dry
Vrhunsko posušena posoda

Po zaključenem pralnem ciklu se vklopi ventilator, ki odstrani vso vročo paro iz kadi. Vlaga se usmeri nazaj v kad. Vrata pomivalnega stroja se le rahlo odprejo, da omogočijo vstop svežega zraka in hkrati zaščito pulta pred vročo paro. To omogoči, da svež zrak doseže posodo in se le-ta popolnoma posuši.

FlexUse
Polnjenje in praznjenje pomivalnega stroja, še nikoli nista bila tako hitra in enostavna.

Sistem treh košar vam omogoča neverjetno prilagodljivost za vse vaše potrebe. Srednja košara je opremljena s krogličnimi ležaji za najtišje in najbolj gladko premikanje, kar ste jih kdaj doživeli. Nastavljiva višina srednje košare za 4 cm z nastavljivo košaro za jedilni pribor, vam omogočata nameščanje in pomivanje različnih velikosti in oblik posode. Ta sistem s tremi košarami vam omogoča, da naenkrat operete do 16 pogrinjkov.

Izredno tih 37 dB
Pripravljen na nočno pomivanje

Novi pomivalni stroj Gorenje je tako tih, da ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Poseben program Nočno pranje omogoča skoraj tiho pranje z vrhunskimi rezultati, zato je primeren tudi za manjša stanovanja in družine.

PowerPlusZone
Popolna rešitev za najtrdovratnejše madeže in najvišjo stopnjo umazanosti.

Posebna zgornja razpršilna roka nad košaro za pribor, doseže vsak kos jedilnega pribora in izboljša učinkovitost čiščenja za 30 %. Za najtrdovratnejše madeže sta na voljo dve močni in zelo učinkoviti šobi, ki se nahajata na zadnjem delu kadi. Z uporabo visokotlačne vode sta neposredno usmerjeni proti najtrdovratnejšim madežem, kar je idealno za čiščenje loncev, ponev in pekačev.

AutoProgramme
Zabava za dve osebi ali dvanajst – posoda bo brezhibno čista

Program za pomivanje posode, ki s preprostim zaznavanjem umazanosti posode prihrani do 50 % energije. Posebni senzorji za motnost vode zaznajo umazanost posode in prilagodijo trajanje glavnega cikla pomivanja ter temperaturo vode za cikel pomivanja, ki je lahko med 45C in 65C. Samodejni program je zato vedno najbolj optimalen in energetsko učinkovit način pomivanja posode.

Hitri program 1h
Učinkovito hiter

Učinkovit in hiter program, zasnovan za vsakodnevno uporabo, za posodo z rahlo posušenimi ostanki. Ta program deluje pri 65 °C in se zaključi v eni uri.

ConnectLife
Vse o vašem pomivalnem stroju na dosegu roke.

Poenostavite si življenje in upravljajte ter spremljajte vaš pomivalni stroj prek aplikacije na vaši mobilni napravi. Daljinsko upravljanje, mobilna obvestila o aparatu in servisni zahtevki so funkcije, ki vam pomagajo lažje in hitreje upravljati vse funkcije pomivalnega strja, kjer koli že ste.

Košara z drsnimi vodili
Polnjenje in praznjenje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno

Enostavno in hitro polnjenje posode, z gladko drsečo zgornjo košaro. Polnjenje in praznjenje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno, zahvaljujoč uporabniku prijaznim vodilom krogličnih ležajev na zgornji košari.

Inverter PowerDrive motor
Izjemna moč, visoka učinkovitost

Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.

Intensive CleanZone
Popolna rešitev za najtrdovratnejše madeže in zasušene ostanke hrane

Novi modeli pomivalnih strojev Gorenje imajo odlično rešitev za najtrdovratnejše madeže in zasušene ostanke hrane: dve zmogljivi in visoko učinkoviti šobi, nameščeni na spodnji strani kadi. Z uporabo vode pod visokim pritiskom učinkovito pomijejo najtrdovratnejše madeže, kot nalašč za pomivanje loncev, ponev in pekačev.

IonTech
Konec neprijetnih vonjav ob polnjenju pomivalnega stroja

Vsakdo pozna neprijeten vonj, ki izhaja iz pomivalnega stroja, polnega umazane posode. Napredna tehnologija IonTech v pomivalnih strojih Gorenje deluje na osnovi naravnega procesa ionizacije, ki odstrani neprijeten vonj in ohrani pomivalni stroj svež, tudi ko je ta poln umazane posode.

Notranja osvetlitev
Popoln pregled

Premišljeno razporejena svetila LED elegantno osvetljujejo notranjost pomivalnega stroja ter tako olajšajo zlaganje posode v stroj in jemanje posode iz stroja.

Držalo za vinske kozarce
Popolno mesto za vaše vinske kozarce

Kozarce za vino postavite na varen namenski prostor v spodnjo in zgornjo košaro v posebej oblikovana držala za kozarce. Nastavki so iz posebnega gumiranega materiala, ki peclje kozarcev dobro objamejo in zagotavljajo varno in stabilno namestitev kozarcev ves čas pomivanja. Primerno tudi za višje kozarce. Njihova prilagodljivost omogoča postavitev različnega števila kozarcev.

Samočistilni program
Vedno brezhibno čist pomivalni stroj

Da bo učinkovitost pomivanja vedno izpolnila vaša pričakovanja, mora biti kad pomivalnega stroja čista. Enkrat mesečno zaženite samočistilni program in se poslovite od ročnega čiščenja kadi, brizgalnih ročic in cevi pomivalnega stroja.

Statusna LED lučka
Popoln nadzor nad trenutnim stanjem

Posebna LED lučka, nameščena na spodnjem delu vrat pomivalnega stroja, ves čas označuje trenutno stanje oz. fazo programa pomivanja posode. Tako v vsakem trenutku veste, ali je vaš pomivalni stroj v fazi pomivanja in ali je cikel pomivanja že končan.

Total AquaStop
Brez skrbi pred izlivom vode

Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

MultiClack sistem
Prilagodljiv vsaki posodi

Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Program ExtraHygiene
Vedno čista steklenička za vašega dojenčka

Program vključuje dodatno spiranje s hladno vodo, ki mu sledi podaljšano pranje z vročo vodo pri 70 °C za odstranitev 99,9 % vseh bakterij. Program posnema proces sterilizacije in je ustvarjen z mislijo na tiste, ki imajo izjemno visoke higienske standarde.

Samočistilni filter
Popolna higiena v notranjosti stroja

Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.

Program za steklo
Nežno pomivanje tudi kristalnih kozarcev

Zahvaljujoč posebej razvitemu programu za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje UltraClean nežno poskrbeli za vso vašo stekleno posodo. Zaradi nižje temperature pranja ga lahko varno uporabljate tudi za pomivanje kristalnih kozarcev.

Priključek za toplo vodo
Višja temperatura, nižja poraba

Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno priključite tudi na toplo vodo (maks. 70 °C). Izbira priključka za toplo vodo skrajša čas programov in zmanjša porabo električne energije pomivalnega stroja. Okolju prijazna in cenovno ugodna rešitev za vašo družino.

Prilagodljive košare
Natančno oblikovana notranjost

Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne opraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

Eco program
Varčevanje z energijo

Ko izberete program ECO, bo stroj uporabljal nižje temperature pomivanja in izpiranja ter zmanjšal potrebno količino vode, hkrati pa bo učinkovito pomil posodo.

16 pogrinjkov
Dovolj prostora za vso vašo posodo

Pomivalni stroji UltraClean zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.

Zgornja brizgalna ročica
Do 30 % boljši rezultati pomivanja

Dodatna brizgalna ročica, ki se nahaja na vrhu pomivalnega stroja, zagotovlja boljšo prekritost z vodo in skozi izpiranje do 30 % boljše rezultate pomivanja. Vsa posoda in pribor bodo vedno pomiti do popolnosti.

Energijska učinkovitost C
Prihranite svoj denar

Zahvaljujoč Inverter PowerDrive motorju, optimiziranim programom in pametnim rešitvam pomivalni stroji Gorenje združujejo odlične rezultate čiščenja in sušenja z zelo nizko porabo energije.

Dozirnik za detergent
Minimalističen drsni dozirnik za detergent

Novi pomivalni stroji Gorenje so opremljeni z minimalističnim drsnim dozirnikom za detergent, iz katerega pomivalna tableta tiho izskoči. Dozirnik se enostavno čisti in omogoča natančnejše odmerjanje detergenta za pomivanje vseh vrst posode.

Nočni program
Tiho pomivanje

Z nočnim programom novi pomivalni stroj Gorenje pomiva 2 db tišje od standardnega programa. Posoda bo do jutra pomita, vašega spanca pa delovanje pomivalnega stroja ne bo motilo.

SmartControl
Dovolj je samo en dotik

Upravljanje pomivalnega stroja še nikoli ni bilo lažje! Vse kontrole imajo enostavno logiko delovanja od leve proti desni. Vse modele odlikuje bel LED zaslon in upravljanje na dotik. Za začetek postopka pomivanja je dovolj le en dotik.

Zamik vklopa
Čista posoda, nižji račun za elektriko

Nastavite začetek postopka pomivanja za pozneje in pustite, da pomivalni stroj deluje, ko je najbolj priročno, na primer, ko je elektrika cenejša. Posoda bo odlično pomita točno takrat, ko jo potrebujete.

SuperSilent
Tih kot šepet

Najbolj tihi pomivalni stroji Gorenje UltraClean delujejo z glasnostjo, ki ustreza glasnosti šepeta med dvema osebama. Izjemno tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pomivanja.

Teleskopska tretja košara
Prilagodljivost na dosegu roke

Prilagodljiva širina tretje košare, ki je namenjena za jedilni pribor, je nameščena na vrhu kadi, kar doda uporabni prostor in vsestranskost pomivalnega stroja. Širino je mogoče prilagoditi glede na to, koliko prostora potrebujete.

SimpleControl
Preprosta izbira pravega programa

Ergonomsko oblikovana nadzorna plošča omogoča odličen pregled in nadzor nad postopkom pomivanja ter izbranimi nastavitvami. Omogoča preprosto izbiro pravega programa in drugih posebnih nastavitev.

ConnectLife – Nadzorna plošča naprave
Pametni vpogled v stanje vašega pomivalnega stroja

S pomočjo aplikacije za nadzor pomivalnega stroja bo vaše življenje manj stresno.

ConnectLife – Obvestila
V živo informacije o aktivnostih vašega pomivalnega stroja

Ne glede na to, kje se nahajate in kaj počnete, boste na svoji mobilni napravi vedno takoj obveščeni, ko bo program pomivanja zaključen.

ConnectLife – Upravljanje na daljavo
Enostavno upravljanje pomivalnega stroja kjerkoli ste

Ste pozabili aktivirati program pranja? Preprosto lahko zaženete pomivalni stroj prek aplikacije od koder koli. Vklopite pomivalni stroj, izberite želeni program, aktivirajte želene funkcije in uživajte v poenostavljenem življenju.

ConnectLife – Servisni zahtevki
Poprodajna podpora in pogosta vprašanja na dosegu roke

Če se pojavijo težave z vašim pomivalnim strojem, jih lahko enostavno rešite preko aplikacije z dostopom do naše baze podatkov »Pogosta vprašanja«. Če tam ne najdete odgovora in težave ne rešite sami, se lahko obrnete na našo podporno službo neposredno iz aplikacije. Še bolj priročno je, da vam ni treba razmišljati o modelu in serijski številki vašega pomivalnega stroja, ki sta potrebna za servis, saj bodo vsi potrebni podatki o aparatu poslani neposredno iz aplikacije.

Programi:

 • Programi pomivanja:
  • Nočno pomivanje
  • Intenzivni program
  • Program Higiena
  • Avtomatski program
  • Kristalni kozarci
  • Program ECO
  • 1h pomivanj
 • Shranjevanje lastnih programov: Pomnjenje zadnjih nastavitev
 • Glavne temperature pomivanja (°C): 40/45/50/55/60/65/70
 • Trajanje programa ECO: 200 min

Tehnične lastnosti:

 • Razred energijske učinkovitosti: C
 • Linija izdelka: Superior Line
 • Material brizgalne ročice: Plastika
 • število pogrinjkov: 16 kos​
 • Pogon: Inverter PowerDrive motor
 • Poraba vode: 9.6 l
 • Max. temperatura dotočne vode: 70 °C
 • Možnost upravljanja preko Wi-Fi
 • Upravljanje: Na dotik
 • Indikator končanja pomivanja: Svetlobno – zvočni signal
 • Zakasnitev začetka pomivanja: 0-24 ur
 • Uporaba tablete 3 v 1
 • Dodatne možnosti
  • Samočistilni program
  • Ionizator
  • TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
  • Dodatna higiena z UV tehnologijo
  • Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)
 • Senzorji:
  • Senzor za nivo vode
  • Senzor bistrosti vode
 • Cona za intenzivno pomivanje
 • AutoDose sistem
 • SmartDry
 • število košar: 3
 • Zgornja košara
  • široka mreža
  • Ročaj
  • Deljiva držala
  • Levo zložljivo CupHolder držalo za skodelice
  • Wine glass fixings in TPE
  • Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine
  • Zložljiva držala
  • Desno zložljivo CupHolder držalo za kozarce
  • Zložljivo/deljivo CupHolder držalo za skodelice
  • 1 zložljiva posoda za steklo
  • Vodila s krogličnimi ležaji
  • 2 široka stojala za nože
  • 4 držala za skodelice
 • Spodnja košara
  • Zložljiva/deljiva zadnja držala
  • Zložljiva/deljiva zadnja vinska polica
  • 4 zložljiva/deljiva zadnja držala
  • Visoka košara z debelejšo sprednjo-zgornjo horizontalno žico
  • Ročaj
  • Ozka mreža
  • Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine
 • Zgornji pladenj
  • Deljiv in odstranljiv
  • S teleskopskimi vodili
  • Ročaj
  • Odstranljivi
  • Brez logotipa
  • Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine
 • Sistem zaščite pred prelivom: Popolni AquaStop
 • Sistem diagnosticiranja napak
 • Material kadi: Nerjavna pločevina
 • Nivo hrupa (max): 39 dB(A)
 • Napetost: 220-240 V
 • Nastavljiva višina: 74 mm
 • širina izdelka: 598 mm
 • Višina izdelka: 816 mm
 • Globina izdelka: 555 mm
 • širina vgradne odprtine min.: 600 mm
 • Višina vgradne odprtine min.: 820 mm
 • Globina vgradne odprtine min.: 555 mm
 • Bruto teža: 36 kg

 Garancija: 5 let

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

Dodatne informacije

Energijski razred

C

Znamka

Gorenje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GORENJE GV693C60UVAD vgradni pomivalni stroj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja